Liviu Varciu, extrem de nervos: "Vino-ncoace arza-te-ar focul!" Afla in editia din aceasta seara pe cine e atat de pornit prezentatorul tv VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:09

In editia din aceasta seara,la "Roata Norrocului", Liviu Varciu isi iese din minti rau tare din cauza unui personaj care ii tulbura linistea.

 Liviu Varciu are momente bune, dar si cand isi iese din minti, e bine sa stai departe de el. Asa se intampla si in editia din aceasta seara de la" Roata Norocului" cand un personaj bizar vine si ii perturba linistea.

La inceput a fost amuzat, dar cand incepe in stil italian sa se lege de obiectele din platoul emisiunii, de asistenta lui, dar mai ales de masina, Liviu nu mai suporta si il scoate in suturi afara.

Plus de asta, foarte revoltat se intreaba:" Cine naiba ii lasa pe astia sa tot intre aici."

Punctul culminant este cand Liviu il prinde si se aseaza pe el carandu-i pumni si picioare. Urmareste in aceasta seara" Roata Norocului" de la ora 20:00, numai pe Kanal D si vezi prin ce iad trece prezentatorul tv din cauza acestui personaj misterios!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”