Liviu Varciu face noi dezvaluiri despre divortul de Adelina: "Am avut curaj sa ma duc acolo!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:23

Liviu Varciu povesteste in editia “Roata Norocului” difuzata joi, 13 iunie, cum a facut terapie pentru a trece peste divortul de Adelina Pestritu.

Invitata speciala a emisiunii “Roata Norocului” din aceasta seara este Bianca Ionita, prezentatoare a Stirilor Kanal D, care-i marturiseste lui Liviu Varciu ca in urma cu multi ani a trecut printr-un mariaj ce s-a terminat in doar 6 luni. “Am fost casatorita, dar mariajul nu a durat foarte mult, in 6 luni dupa ce ne-am cunoscut, ne-am si casatorit, iar dupa alte 6 luni am divortat. Am trecut repede peste!”,

a spus Bianca

 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Bianca-Ionita-Kanal-D-1--392ed9c75c6daacbb5da5913197c667b.jpg
Impresionat de povestea invitatei sale, Liviu Varciu si-a deschis sufletul si a recunoscut ca dupa divort a fost nevoit sa recurga la ajutor specializat. “Eu am fost la terapie dupa divort. Eram cativa la sedinta, unii radeau, altii plangeau. Ne aseazam pe niste scaune si la un moment dat trebuia sa ma ridic si sa recunosc: <>.

Am avut curaj sa ma duc acolo!”
, a spus prezentatorul emisiunii “ Roata Norocului ”.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Bianca-Ionita-Kanal-D-2--a662cfbe040d35e4182221c8e1f0beaf.jpg
 

Bianca Ionita vine in emisiune pentru a-l sustine pe Mitica, un copil bolnav de cancer in varsta de sapte ani, din judetul Dambovita.

De cinci ani, vedeta Kanal D ajuta acest baiat cu haine, mancare, bani pentru tratament si spera ca in aceasta seara sa castige daruri pentru el si familia lui.

 

Nu ratati, o editie speciala “ Roata Norocului ”, joi, 13 iunie, de la ora 20.00, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?