Liviu Varciu: "Fotbalul in apa e o experienta inedita, trebuie sa incercati"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:19

Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” de la Kanal D, a jucat fotbal in apa alaturi de turistii veniti la distractie pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia.

Vedeta Kanal D a ales sa intre in aparare, ca portar, si impreuna cu turistii aflati pe plaja, a incins un meci de fotbal in terenul gonflabil special amenajat pentru asemenea competitii.  

Meciul  a fost presarata cu faulturi, cartonase galbene si prelungiri, insa intr-un final, invingatoare a iesit echipa lui Liviu Varciu. “ Sunt un portar bun, evident ca noi trebuia sa castigam!”,

a spus prezentatorul emisiunii “ Roata norocului ” la sfarsitul competitiei.  Dupa ce fluierul de final s-a auzit, iar arbitrul a declarat invingatorii, Liviu Varciu a fost luat cu asalt de fanele adunate pe marginea terenului,  pentru a face poze alaturi de vedeta lor preferata  si a primi autografe. 

 

“M-am distrat de minune pe plaja Kanal D Summer Studio!  Am jucat fotbal in apa, e o experienta inedita, trebuie sa incercati.

Toata vara vom fi aici, pe plaja din Mamaia;  in fiecare zi organizam  concursuri, oferim premii si multa distractie pentru toti cei care aleg sa-si petreaca timpul alaturi de noi”
, a spus Liviu Varciu. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

In aceasta saptamana, telespectatorii Kanal D ii vor putea intalni pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia pe Simona Patruleasa, Liviu Varciu, Gabriel Coveseanu,   Adelina Pestritu si   Mihai Ghita

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.