Liviu Varciu, GESTUL care face cat o mie de cuvinte! Ce face prezentatorul tv de 15 ani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Liviu Varciu se dovedeste a fi o persoana mult mai umana si sensibila decat lasa sa se vada la prima vedere.

O dovedeste din plin prietenia pe care artistul o are de peste 14 ani cu Raluca, o constanteanca de-a lui, aflata intr-o situatie delicata, o tanara care nu a mers niciodata in viata sa si este imobilizata la pat. In ciuda acestor lucruri, Raluca este la curent cu tot ce se intmpla in muzica si a ajuns sa fie apropiata de sufletul vedetei de la Kanal D, Varciu vizitand-o frecvent.

“O cunosc pe Raluca de 14-15 ani, de pe vremea L.A. Atunci, parintii ei m-au cautat si m-au rugat sa le vizitez fata, explicandu-mi ca fetita lor este innebunita dupa trupa mea, dar din cauza problemelor nu poate veni la concerte. M-am dus. O data, de doua ori, de trei ori, si tot merg la ei de vreo 14 ani. Ei nu vor nimic, decat sa vin.

O ajut cu prezenta mea, iar eu ma simt minunat cand merg in casa acestor oameni. Sentimentul acesta ca poti oferi bucurie doar prin simpla ta prezenta este extraordinar”
, a declarat Liviu Varciu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire