Liviu Varciu i-a facut declaratii de dragoste Andreei Mantea, la emisiunea “Kanal D e la Mare cautare”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:12

Prieteni buni de multi ani, Andreea Mantea si Liviu Varciu s-au amuzat copios in timpul emisiunii “Kanal D e la Mare cautare”, dupa ce au inhalat heliu dintr-un balon, apoi prezentatorul show-ului “Roata norocului” a inceput sa faca “declaratii de dragoste”, cu vocea subtiata, starnind hohote de ras si aplauze frenetice. “Te iubesc…!”, i-a spus Liviu Varciu teatral si cu vocea pitigaiata Andreei Mantea, care isi stapanea cu greu rasul.

“Glumeste, oricum nu e vocea lui! Eu si Liviu suntem prieteni buni”, a spus Andreea Mantea dupa ce i-a revenit glasul. 

 

Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii “ Kanal D e la Mare cautare ”, i-a indemnat si pe turistii prezenti pe plaja sa-si exerseze vocile sub imperiul heliului, astfel ca o multime de glasuri pitigaiate s-au facut auzite pe plaja Kanal D Summer Studio, printre baloanele care impanzeau platoul de filmare improvizat pe nisip. 

 

Liviu Varciu a venit in emisiune insotit de nepotelul lui, Robert, care a invartit cu aceasta ocazie Roata pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

In aceasta saptamana,

telespectatorii Kanal D ii vor putea intalni pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia pe Madalin Ionescu, Andreea Mantea, Adrian Artene si Bianca Ionita.