Liviu Varciu: "Iesenii sunt foarte norocosi si talentati" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 15:44

Liviu Varciu a ajuns marti, 24 aprilie, in Iasi pentru a alege cei mai haiosi concurenti pentru Roata Norocului, emisiunea care va incepe la sfarsitul lunii mai la Kanal D. Fanii lui Liviu Varciu au avut astfel ocazia sa stea de vorba cu vedeta preferata, sa primeasca autografe si sa castige premii importante la Roata Norocului.

”Iesenii sunt foarte norocosi si talentati. Au venit in numar mare la casting si, la Roata, au castigat foarte multe premii. Cativa dintre ei s-au dovedit foarte buni imitatori. Au intrat cu usurinta in pielea unor vedete, m-a amuzat teribil un baiat care a incercat sa-l imite pe Sabbagh”, a declarat Liviu Varciu.

“In Iasi, dragostea pluteste in aer!”,

a concluzionat acesta, la vederea numeroaselor cupluri de indragostiti prezenti la Roata si la casting. Printre glume, momente de stand up comedy si sesiuni de fotografii cu fanii de toate varstele, vedeta a spus ce isi doreste de la concurentii  din emisiunea “Roata Norocului”: “Daca sunteti deschisi, simpatici si nu va sperie jocurile de cuvinte sunteti candidatii ideali”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Roata Norocului ”, show-ul prezentat de Liviu Varciu, incepe la sfarsitul lunii mai, la Kanal D!

Intra pe pagina de Facebook a emisiunii "Roata Norocului" da LIKE si poti vedea mai multe fotografii din caravana -  http://www.facebook.com/RoataNorocului