Liviu Varciu invarte “Roata Revelionului” la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 04:45

Luni, 31 decembrie, ora 21.30, Liviu Varciu va invita la editia speciala de Revelion a emisiunii “Roata Norocului” la … “Roata Revelionului”.

 La cumpana dintre ani, Liviu si Ana Maria sunt gata sa ofere o seara de neuitat alaturi de artisti consacrati din muzica romaneasca si nu numai, invitati de seama, alesi pe spranceana si gata de o mega distractie.
 

Catalin Botezatu, Ionut Iftimoaie, Pepe, Anda Adam, Adelina Pestritu, Kamara, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Trupa Heaven, Roxana Nemes si Axinte sunt doar cateva dintre vedetele care vor incinge atmosfera petrecerii in noaptea de Revelion. 

Renumitul designer Catalin Botezatu uimeste audienta cu prestatia muzicala atunci cand interpreteaza alaturi de Jean de la Craiova hitul “As da zile de la mine”. Pepe reuseste sa cante cu capul bagat intr-un acvariu plin cu apa, iar Kamara face spectacol cand o invita la dans pe Adelina Pestritu. Acestea sunt doar cateva dintre momentele incendiare pe care Liviu si Ana Maria sunt gata sa le ofere in editia speciala din noaptea de Revelion la “ Roata Revelionului ”. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Vom intra in Noul An cu muzica, dans si multa distractie la “ Roata Revelionului ”, alaturi de Liviu Varciu, luni, 31decembrie, de la ora 21.30,

la Kanal D!