Liviu Varciu: "Mi-a intors spatele si nu m-a mai bagat in seama". Ce i s-a intamplat prezentatorului!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:21

Dupa o luna in care a stat departe de caine sau, Liviu Varciu si-a revazut zilele trecute animalutul iubit. Acesta este un exemplar din rasa American Staffordshire Terrier, il cheama Paco, are un an si isi iubeste dezinteresat stapanul celebru. De sase saptamani, Paco a fost dus de vedeta TV la un hotel de lux pentru animale de companie.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Paco-94d8402593964f46951bbab4dc79b876.jpg
“Am mers zilele trecute la el la hotel sa il vad. M-am dus in vizita, sperand ca o sa ii fac o surpriza si, ce sa vezi, s-a bucurat 2-3 minute cand m-a vazut, dupa care mi-a intors spatele si nu m-a mai bagat in seama. E suparat pe mine ca l-am lasat acolo in perioada in care am filmat in tara pentru. Lasa ca ii trece si ne impacam noi! Nu am avut cum sa il iau cu mine, iar la  pensiunea pentru animale de companie, am gasit conditii perfecte pentru el.

Mai sta o saptamana  pana o sa finalizeze lectiile de dresaj si il iau acasa”, a declarat Liviu Varciu, vedeta de la Kanal D. 
 

Pe Liviu Varciu il veti putea revedea incepand din 4 septembrie, prezentand emisiunea “ Autobuzul lui Varci u ”, si din 13 septembrie, la “ Roata norocului ”, la Kanal D.

  

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”