Liviu Varciu: “Nicoleta Luciu ne-a cam speriat!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Nicoleta Luciu si Stefan Stan fac echipa la ‘Deschide Camera Comorilor!’, miercuri, 23 aprilie, de la ora 20.00, la Kanal D!

 

Liviu Varciu: “Nicoleta Luciu ne-a cam speriat!”
Nicoleta Luciu si Stefan Stan fac echipa la ‘Deschide Camera Comorilor!’, miercuri, 23 aprilie, de la ora 20.00, la Kanal D!
In timp ce Stefan Stan este supus tirului intrebarilor lui Liviu Varciu, amfitrionul show-ului,  Nicoleta Luciu trebuie sa dea dovada de agerime si mobilitate pentru a scoate cat mai multe premii din Camera Comorilor.
“Pe Nicoleta Luciu o veti vedea alergand ca pe banda, la sala de fitness, in Roata hamsterului! Demonstreaza inca o data ca e foarte ambitioasa, face totul pentru a-si indeplini
scopul!  Alergatura asta s-a lasat, din pacate, si cu un eveniment neplacut…  Nicoleta ne-a cam speriat, a lesinat la filmari!”, a spus Liviu Varciu.
Cum s-au descurcat Nicoleta Luciu si Stefan Stan in goana dupa premii, aflati maine, de la ora 20.00, urmarind o editie incendiara a emisiunii  “Deschide Camera Comorilor!”, prezentata de Liviu Varciu, la Kanal D.


Pe Nicoleta Luciu o veti vedea alergand ca pe banda, la sala de fitness, in Roata hamsterului! Demonstreaza inca o data ca e foarte ambitioasa, face totul pentru a-si indeplini scopul!  Alergatura asta s-a
lasat, din pacate, si cu un eveniment neplacut…  Nicoleta ne-a cam speriat, a lesinat la filmari!
”, a spus Liviu Varciu.

Cum s-au descurcat Nicoleta Luciu si Stefan Stan in goana dupa premii, aflati maine, de la ora 20.00, urmarind o editie incendiara a emisiunii  “ Deschide Camera Comorilor! ”, prezentata de Liviu Varciu, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.