Liviu Varciu: “Primul rol si prima femeie pe care ai iubit-o nu se uita niciodata!”

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Miercuri, 9 aprilie, de la ora 21.15, la Kanal D, “Fetele lu’ Dom’ Profesor” il primesc in salonul de masaj pe moderatorul emisiunii “Deschide Camera Comorilor”, Liviu Varciu.

 

Liviu Varciu: “Primul rol si prima femeie pe care ai iubit-o nu se uita niciodata!”
Miercuri, 9 aprilie, de la ora 21.15, la Kanal D, “Fetele lu’ Dom’ Profesor” il primesc in salonul de masaj pe moderatorul emisiunii “Deschide Camera Comorilor”, Liviu Varciu. Vedeta Kanal D a acceptat propunerea producatorilor fara sa citeasca scenariul, convins fiind va interpreta un rol special.
“Nu am stat pe ganduri cand mi s-a propus sa joc, pentru ca in distributie sunt prietenii mei, care imi sunt foarte dragi.
Am mai jucat alaturi de ei, ii plac, ii respect. Nici macar nu am citit scenariul si am acceptat. Am un rol extraordinar, personajul meu are un pic si din Liviu Varciu, dar nu va spun mai multe, nu as vrea sa stric surpriza!”, a spus Liviu Varciu.
Intrebat care sunt rolurile ce i-au placut cel mai mult, Liviu a spus ca primele personaje carora le-a dat viata au fost preferatele lui.
“Cel mai mult mi-a placut personajul Oliver din serialul<>, pentru ca a fost primul rol pe care l-am jucat. Personajul se apropia de caracterul meu. Primul rol nu se uita niciodata, cum nici prima femeie pe care ai iubit-o nu se uita niciodata. Cel putin la mine asa este. Intr-un sitcom foarte bun, jucam un rol de regizor sarac, un rol care mi-a placut foarte mult.
 Nu am jucat printi sau regi, am fost hot de buzunare, am fost frizer. In toate rolurile pe care le joc, ma ajuta si fata”, a declarat Liviu.
Nu ratati miercuri seara, de la ora 21.15, serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, la Kanal D.

Vedeta Kanal D a acceptat propunerea producatorilor fara sa citeasca scenariul, convins fiind va interpreta un rol special.

/>
Nu am stat pe ganduri cand mi s-a propus sa joc, pentru ca in distributie sunt prietenii mei, care imi sunt foarte dragi. Am mai jucat alaturi de ei, ii plac, ii respect. Nici macar nu am citit scenariul si am acceptat. Am un rol extraordinar, personajul meu are un pic si din Liviu Varciu, dar nu va spun mai multe, nu as vrea sa stric surpriza!”, a spus Liviu Varciu.
/>

Cel mai mult mi-a placut personajul Oliver din serialul <>, pentru ca a fost primul rol pe care l-am jucat. Personajul se apropia de caracterul meu. Primul rol nu se uita niciodata, cum nici prima femeie pe care ai iubit-o nu se uita niciodata. Cel putin la mine asa este. Intr-un sitcom foarte bun, jucam un rol de regizor sarac, un rol care mi-a placut foarte mult.
 Nu am jucat printi sau regi, am fost hot de buzunare, am fost frizer. In toate rolurile pe care le joc, ma ajuta si fata
”, a declarat Liviu.            

Nu ratati miercuri seara, de la ora 21.15, serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii>, pentru ca a fost primul rol pe care l-am jucat. Personajul se apropia de caracterul meu. Primul rol nu se uita niciodata, cum nici prima femeie pe care ai iubit-o nu se uita niciodata. Cel putin la mine asa este. Intr-un sitcom foarte bun, jucam un rol de regizor sarac, un rol care mi-a placut foarte mult.  Nu am jucat printi sau regi, am fost hot de buzunare, am fost frizer. In toate rolurile pe care le joc, ma ajuta si fata”, a declarat Liviu.

Nu ratati miercuri seara, de la ora 21.15, serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, la Kanal D.

Vedeta Kanal D a acceptat propunerea producatorilor fara sa citeasca scenariul, convins fiind va interpreta un rol special.

Nu am stat pe ganduri cand mi s-a propus sa joc, pentru ca in distributie sunt prietenii mei, care imi sunt foarte dragi. Am mai jucat alaturi de ei, ii plac, ii respect. Nici macar nu am citit scenariul si am acceptat. Am un rol extraordinar, personajul meu are un pic si din Liviu Varciu, dar nu va spun mai multe, nu as vrea sa stric surpriza! ”, a spus Liviu Varciu.


Cel mai mult mi-a placut personajul Oliver din serialul<>, pentru ca a fost primul rol pe care l-am jucat. Personajul se apropia de caracterul meu. Primul rol nu se uita niciodata, cum nici prima femeie pe care ai iubit-o nu se uita niciodata. Cel putin la mine asa este. Intr-un sitcom foarte bun, jucam un rol de regizor sarac, un rol care mi-a placut foarte mult.  Nu am jucat printi sau regi, am fost hot de buzunare, am fost frizer. In toate rolurile pe care le joc, ma ajuta si fata”, a declarat Liviu.            

Nu ratati miercuri seara, de la ora 21.15, serialul de comedie “Fetele lu’ Dom’ Profesor”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii>, pentru ca a fost primul rol pe care l-am jucat. Personajul se apropia de caracterul meu. Primul rol nu se uita niciodata, cum nici prima femeie pe care ai iubit-o nu se uita niciodata. Cel putin la mine asa este. Intr-un sitcom foarte bun, jucam un rol de regizor sarac, un rol care mi-a placut foarte mult.  Nu am jucat printi sau regi, am fost hot de buzunare, am fost frizer. In toate rolurile pe care le joc, ma ajuta si fata ”, a declarat Liviu .            

Nu ratati miercuri seara, de la ora 21.15, serialul de comedie “ Fetele lu’ Dom’ Profesor ”, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.