Liviu Varciu s-a topit tot dupa ce Adelina Pestritu l-a sarutat: "Fii barbat, carpa..." Continuarea te lasa fara cuvinte!

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Daca, initial, au inceput cu o conversatie banala, de complezenta, Liviu Varciu si Adelina Pestritu au continuat cu subiecte inspirate din fosta lor viata de familie. Si de aici au izbucnit scanteile...

Adelina Pestritu si Liviu Varciu s-au intalnit fata in fata in emisiunea "Deschide Camera Comorilor." in calitate de invitat si prezentator. Cand a vazut-o pe fosta lui sotie, Liviu s-a inmuiat si chiar a exclamat cu voce tare: "Fii barbat, Liviule, carpa dracului". ..si asta dupa ce Ade i-a aplicat un pupic apasat pe obraz.

Adelina, initial, a vrut sa stie una alta despre viata fostului sau soti, Liviu Varciu, iar prezentatorul i-a raspuns ca e foarte bine.

Ade nu s-a multumit cu atat si l-a intrebat cum sta cu viata personala: Profesional, vad cum stai, insa cum e de cealalta baricada? Raspunsul lui Liviu la aceasta intrebare a fost pe masura intrebarii: Supravietuiesc, te anunt cand o sa iti prezint noul meu iubit...

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Liviu,

la randul lui, i-a pus si el o intrebare Adelinei si anume de ce l-a parasit. "Ai si variante: De inselat nu te-am inselat, de batut nu te-am batut desi meritai, de injurat te-am mai injurat, dar frumos. De ce m-ai parasit?" VEZI RASPUNSUL GENIAL AL ADELINEI LA ACEASTA INTREBARE A LUI VARCIU!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.