Liviu Varciu se distreaza la Kanal D! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:06

Incepe vara, incepe si distractia! Kanal D a pregatit o noua surpriza telespectatorilor! Miercuri, 20 iunie, de la 20:00, debuteaza un nou show de divertisment, "Roata norocului"!

Prezentat de carismaticul Liviu Varciu impreuna cu asistenta sa, Ana-Maria Barnoschi, emisiunea se anunta fierbinte. Cei mai isteti si norocosi dintre concurenti vor fi rasfatati cu premii fantastice, fara precedent in televiziunea din Romania. In fiecare editie a emisiunii “ Roata Norocului ”, trei concurenti isi vor pune la bataie norocul si abilitatea de a dezlega puzzle-uri de cuvinte pentru a castiga bani, electronice, elecrocasnice si gadgeturi de ultima generatie, piese de mobilier, produse cosmetice, bax-uri de bere, carburant in cantitati impresionante si chiar masini.

O vedeta se va alatura concurentilor la fiecare editie, castigurile obtinute de aceasta urmand sa mearga catre un caz social. Prima editie il are ca invitat de vaza pe luptatorul K1, Ionut Iftimoaie. Urmareste in seara asta de la 20:00, prima editie "Roata norocului" si afla cat de "sifonat"a iesit Liviu Varciu din intalnirea cu luptatorul K1!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”