Liviu Varciu si caravana "Roata norocului" au facut fericite mai multe familii din Vrancea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 14:28

Liviu Varciu si caravana "Roata norocului" au ajuns si in judetul Vrancea, in localitatile Brosteni si Popesti, pentru a oferi premiile castigate la "Roata norocului", in sezonul trecut, de concurentii-vedeta in beneficiul unor familii nevoiase.

Bucurie, intalniri incarcate cu emotie, ulite greu accesibile, toate acestea le-a experimentat vedeta Kanal D in calatoria sa.

 

La Brosteni, Liviu Varciu a fost intampinat de  copiii de la "Centrul de Zi Danut" din judetul Vrancea, deschis la initiativa preotului Dorel Norocea. Imbracati in port popular, micutii l-au impresionat pe Liviu Varciu cu cantecele si dansurile lor.

 

"M-ati emotionat extrem de mult, copii! Sunt foarte mandru de voi ca faceti lucruri frumoase", a spus Liviu Varciu.

 

Despartindu-se cu greu de copiii din Brosteni, caravana s-a indreptat catre satul Popesti(Vrancea). Intr-o locuinta saracacioasa Liviu era asteptat cu nerabdare cei 2 copii ai familiei Iacob si de mama acestora.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

In camaruta intunecoasa care tine loc de dormitor si bucatarie pentru familia Iacob au fost depozitate masina de spalat, cuptorul cu microunde, telefonul mobil, aspiratorul, televizorul, si multe alte obiecte utile.

 

"Sunt impresionat cand vad ca exista oameni care intampina greutati reale si reusesc sa treaca peste ele. Sper ca aceste obiecte foarte utile castigate la" Roata norocului" sa le fie de folos si sa le usureze viata.

Noi, cei care ne plangem ca avem, avem de invatat de la ei", a spus Liviu Varciu.

 

Noul sezon al show-ului "Roata norocului" incepe vineri, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Kanal D! In fiecare editie a emisiunii o vedeta joaca in beneficiul unui caz social.