Liviu Varciu si Ilinca Vandici, cel mai nou CUPLU din showbiz? Vezi REACTIA Adelinei Pestritu si ce spun cei DOI

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:01

Ilinca Vandici a dezvaluit cateva detalii despre relatia pe care o are cu Liviu Varciu si despre ultimele zvonuri aparute despre ei.

Ilinca Vandici a comentat ultimele zvonuri aparute in presa despre faptul ca ar avea o relatie cu Liviu Varciu. Vedeta a dezvaluit ca il cunoaste pe prezentatorul tv de noua ani si ca ii leaga o frumoasa prietenie. da, am iesit intr-o zi cu Liviu la masa, dar ce sa insemne asta? Am iesit si cu alti barbati la masa si ar trebui sa se scrie ca sunt si cu ei.

Totusi, Madalin a vrut sa stie daca intre cei doi este mai mult decat o relatie de prietenie si a tinut sa il intrebe si pe Liviu in direct. Prezentatorul tv a facut cateva declaratii surprinzatoare spunand despre Ilinca ca este o superbitate de femeie si ca daca va fi ceva intre ei, asta doar timpul o va decide.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Adelina

a tratat subiectul cu delicatete si chiar a incercat sa ii dea Ilincai cateva ponturi despre Liviu, spunandu-i ce ii place si ce nu. Vedeta a fost foarte diplomata si a zambit pe tot parcursul dialogului dintre Ilinca si Liviu.