Liviu Varciu, SOCAT de ce a citit in presa: “N-am injurat-o niciodata pe Adelina in fata ziaristilor”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 10:35

Liviu Varciu a dezvaluit ca a fost foarte consternat sa afle dintr-un ziar ca ar fi injurat-o pe fosta sa sotie, e fata cu jurnalistii.

 Prezentatorul emisiunii Roata Norocului a marturisit ca este dezamagit de ce a citit intr-un ziar deoarece, crede el ca are o relatie foarte buna cu presa si intotdeauna a raspuns sincer intrebarilor asa ca nimeni nu ar fi avut motive sa ii rastalmaceasca cuvintele:  “Nu e nimic adevarat”, ne-a declarat Liviu Varciu siderat. “Imi amintesc exact momentul in care ziaristii mi-au pus acea intrebare. In nici un caz n-am injurat-o pe Adelina, eu eram furios pe intreaga situatie.
Peste tot pe unde ma duc sunt intrebat de ea si m-am enervat, dar repet: NU am injurat-o pe Adelina”.

Prezentatorul recunoaste ca atunci cand a fost intrebat despre situatia lui cu Adelina, el ar fi fost si ar fi rabufnit, insa nu fata de fosta sa sotie: 
“Niciodata nu o sa incerc sa par altfel decat sunt in realitate. In casnicia mea cu Adelina am avut si bune, si rele, dar de aici pana la a o injura in fata presei e o cale imensa.
Nu inteleg de ce vorbele mele sunt rastalmacite, cred ca intotdeauna am avut o relatie buna cu jurnalistii si sunt dezamagit sa citesc astfel de lucruri.”( sursa wowbiz.ro)