Liviu Varciu SUFERA dupa singura femeie care a reusit sa…

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

Simpaticul prezentator a marturisit ca nu sarbatoreste Ziua Indragostitilor deoarece luna februarie il intristeaza, aducandu-i aminte de un eveniment pe care nu-l poate da uitarii nici macar acum.

Potrivit ziarului Libertatea, Liviu Varciu sufera in luna februarie dupa Adelina Pestritu, singura femeie care a reusit sa-l duca la altar. Cei doi fosti soti s-au casatorit in urma cu patru ani, chiar de Ziua Indragostitilor.

In varsta de 32 de ani, vedeta Kanal D a marturisit contactat telefonic de “ WOWbiz ” ca luna februarie este un chin pentru el. Isi aduce aminte fara sa vrea de clipele frumoase petrecute alaturi de Adelina Pestritu pe vremea cand cei doi formau un cuplu fericit.

Ca o ironie a sortii, Adelina Pestritu este nascuta in luna febriarie si tot in luna februarie, cuplul s-a certat ingrozitor de urat, conflictul ducand, de altfel, la despartire. Pentru ca il leaga amintiri atat de confuze, un amestec de bine si rau, de placere, dar si de durere, Liviu Varciu a hotarat ca luna februarie sa fie una fara femei in viata lui.

Nici prietenii nu se mai inteleg cu el! Apropiatii lui Liviu Varciu sustin ca acesta este de nerecunoscut.

Oare inca o mai iubeste pe Adelina Pestritu? Un alt motiv pentru care simpaticul prezntator este trist il reprezinta faptul ca fiica lui, Carmina, a fost nevoita sa se mute inapoi la Arad, cu mama ei, dupa ce in toamna anului trecut cele doua se mutasera in Bucuresti, special pentru ca fetita sa petreaca mai mult timp cu tatal ei.

Nu se intelege nimeni cu liviu in aceasta perioada.
Nu-i mai convine nimic. De fete, nici nu vrea sa auda, nu-i trebuie sa se indragosteasca in aceasta perioada
”, au declarat apropiatii lui Varciu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.