Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2024, 17:37
video Foto(4)

Tânăra Lizge Cömert, care dă viață personajului Susen în producția Totul pentru familia mea, a recurs de curând la o nouă intervenție estetică la nivelul feței! Iată cum arată în prezent îndrăgita actriță!

Producția turcească Totul pentru familia mea a cucerit publicul din Turcia încă de la debutul pe micile ecrane și aduce în continuare în ultimul sezon, noi momente încântătoare, emoții puternice, întâmplări dramatice, puse în scenă de actori consacrați și renumiți, dar și de tineri actori aflați la început de carieră, dar extrem de talentați și ambițioși. Printre ei se numără și carismatica Lizge Cömert, care are doar 22 de ani.

Lizge Cömert, care dă viață personajului Susen în producția Totul pentru familia mea, a recurs de curând la o nouă intervenție estetică

Tânăra actriță Lizge Cömert a făcut furori cu talentul și frumusețea ei în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Susen, un rol dificil pe care l-a interpretat magistral, pentru vârsta ei fragedă. Când nu se află pe platourile de filmare, superba actriță este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație din arhivă personală, spre încântarea fanilor săi.

Citește și: Susen din serialul Totul pentru familia, surprinsă în ipostaze tandre alături de Ömer și dincolo de platourile de filmare! „Ești foarte prețios pentru mine” Iată cum au fost fotografiați frumoșii actori Lizge Cömert și Yiğit Koçak s

De curând, aceasta a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini uluitoare, în care și-a făcut apariția cu un look schimbat.

Tânăra a apelat la o nouă intervenție estetică la nivelul fetei. Urmăritorii săi au observat faptul că îndrăgita actriță are buzele mult mai mari și mai senzuale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Lizge Cömerț, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Lizge Cömerț s-a născut în 1999, în orașul Izmir, unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și au îndrumat-o spre acest domeniu pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actriță.

Citește și: Cine este și câți ani are Lizge Cömert, frumoasa actriță care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată tânăra fără machiaj, când nu se află în lumina reflectoarelor!

În perioada liceului, ambițioasa tânără a studiat în paralel un curs de teatru în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen, iar după absolvirea liceului, Lizge s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Özyeğîn, la care încă studiază și în prezent.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.