Georgiana Lobonț și familia sa, răsfăț total în vacanța de lux, de 10000 de euro, din Maldive!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2022, 11:50

Georgiana Lobont in vacanta in Maldive

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgita cântăreață Georgiana Lobonț se află împreună cu familia ei și câțiva prieteni într-o vacanță de lux în Maldive!

Talentata artistă de muzică populară, Georgiana Lobonț, supranumită de fanii săi și „prințesa muzicii populare din Ardeal”, a devenit în ultimii ani din ce în ce mai cunoscută și apreciată pe piața muzicală. Îndrăgită cântăreața se bucură de mare succes și câștigă lunar zeci de mii de euro numai din piesele postate pe Youtube, pe lângă evenimentele private la care participa.

Georgiana Lobonț și familia sa, răsfăț total în vacanța de lux, de 10000 de euro, în Maldive!

Tânăra artistă Georgiana Lobonț a acceptat să între câteva minute prin video call cu Teo Trandafir și Bursucu, pentru a le arată în ce paradis exotic spectaculos se află împreună cu familia să. Această se află în vacanță de lux împreună cu familia să și câțiva prieteni apropiați în Maldive.

Citeste si: Georgiana Lobonț, replică la mesajul unei fane de pe social media! “Uneori depășim limitele”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Celebra artista a intrat în direct alături de un coleg de breaslă Fane Banateanu, despre care a spus că vor realiza o piesă împreună al cărei videoclip îl vor filma chiar în timpul aceste vacanțe în Maldive, într-una din zilele următoare.

"Sunt cu Fane Banateanu cel mai mare showman din Banat, din Timișoara! Imediat mergem să vedem rechinii, la ora 18:00 cei de aici le dau mâncare la rechini! E foarte tare! Oricum pe aici trec rechinii sunt din aceia micuți, dar am văzut și mari! Nu ne fac rău! Noi o să facem și

o melodie împreună! Rareș a venit cu tot instrumentarul lui, soțul meu filmează, nu știu dacă voi știți, dar Rareș îmi face majoritatea videoclipurilor. El a venit cu echipamentul lui video și o să facem un videoclip la o melodie nouă nouță! O prima colaborare între Georgiana Lobonț și Fane Banateanu!", a spus Georgiana Lobonț.

Citeste si: EXCLUSIV! Georgiana Lobonț și Armin Nicoară s-au tot certat și împăcat, însă acum totul este clar în relația lor: "Fiecare e pe cont propriu". Ce pregătesc cei doi artiști?