Locuitorii de la Izvoarele, terorizati de un nou fenomen! Oamenii sunt pe cale sa fie inghititi de vii de gropi uriase

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:39

Nici bine nu s-a linistit pamantul la Izvoarele, in Galati, ca un nou fenomen inexplicabil pare sa semene teroare printre localnici.

Gropi cascate in pamant a vazut o lume intreaga! Au fost in Bosnia, Chicago, Florida, Louisiana, Guatemala, iar acum la noi, in Romania! Pentru prima oara!

Ce se petrece la Izvoarele, din judetul Galati? Ce forta nemaivazuta rascoleste, trage pamantul spre interior? O femeie a fost la un pas sa fie inghitita cu totul. Statea linistita, cand, deodata, o bucata intreaga din podea s-a surpat, tragand-o sub pamant.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici macar autoritatile nu-si pot da seama exact ce fenomen s-a petrecut in casa femeii! Bubuituri, zdruncinaturi, cutremure, sunete misterioase de sub pamant, apa calda si sufluroasa iar acum, o groapa imensa aparuta intr-o casa! Imaginati-va cum este ca, vreme de 70 de zile, sa privesti neputincios la peretii

care se crapa in fata ta. Zi si noapte, ora de ora! Priviti si dumneavoastra cum se scufunda satul, putin cate putin!

 

Taguri: