Locuitorii din Jucu nu au apa si canalizare, dar vor avea stadion de lux cu sauna si sala de forta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 16:25

In comuna inca bauta de carute, stadion la tara le trebuia clujenilor!

Exact in acest loc a inceput sa fie inaltata Jucu Arena! Un nume cu prestanta pentru o comuna cu nevoi de tot felul!  Oamenii locului se plang ca nu au apa, nu au canalizare, dar ce mai conteaza!

 

Minte sanatoasa, in corp sanatos. Asta si-au spus autoritatile din Jucu. Oamenii insa nici nu vor sa auda!

 

O suta de mii de euro va costa constructia arenei care, la final, va avea tribuna oficiala, zona VIP, sauna, plus sala de forta! Nici prin gand nu le trecea batranilor din Jucu ce va

rasari la ei in asezare!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Cand au auzit una ca asta, oamenii din Jucu si-au facut cruce.

De stadion au auzit cu totii, dar ce-o fi aia sauna si la ce-o folosi?

 

Tanti Maria, de pilda, nici nu vrea sa auda de asa ceva. Altele sunt nevoile ei: vrea apa si canalizare. Dar parca doamnele comunei si-au mai descretit fruntile cand au auzit ca pe ulitele lor vor aparea fotbalisti numai unul si unul. Cu o singura conditie: echipa din Jucu sa ajunga in Liga 1!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.