Locuitorii unui sat din Hunedoara IN STARE DE SOC VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 15:30

Un adevarat blestem s-a abatut asupra unei familii din comuna Uricani, judetul Hunedoara!

Comuna hunedoreana Uricani este in stare de soc! Nimeni nu poate intelege cum s-a putut intampla asa ceva in localitatea lor. Abia se crapase de ziua cand a fost dat un apel disperat la 112. Cum au ajuns la fata locului, politistii au dat peste o scena de cosmar. Un copil de numai patru ani era mort in casa, in timp ce bunica sa in varsta de 46 de ani zacea fara suflare intr-o camera alaturata.


La prima vedere, o scena inexplicabila! Ce se stie sigur e ca femeia s-a spanzurat. Politistii au gasit si un bilet, dar nu au oferit detalii despre continutul acestuia. Anchetatorii spun ca apelul disperat a fost dat de catre o matusa a femeii care s-a spanzurat. Medicii au fost chemtai de urgenta, dar spun ca nu mai puteau face nimic. Copilul si femeia erau deja morti de sase ore.
Pe corpul micutului nu s-au gasit urme de violenta.

Se pare ca minorul era in grija bunicii de anul trecut. Familia pare lovita de un blestem de atunci, pentru ca si mama copilului s-a spanzurat. Cat despre tatal minorului, acesta este necunoscut. Paternitatea copilului nu a fost recunoscuta de nimeni. Cei de la primaria din comuna spun ca baietelul a ramas in grija bunicii, desi ea nu avea tutela legala asupra copilului.


 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.