Locul in care a facut accident Silviu Lung este BLESTEMAT?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 14 oct 2020, 01:45

Un loc blestemat, asta spun localnicii despre padurea Radovanu, in care fostul portar al nationalei, Silviu Lung, a facut accident.

Oamenii povestesc ingroziti ca in fata soferilor apare fantoma unei mirese care si-a pierdut viata acolo. Ce se intampla pe drumul pe care Silviu Lung a avut un accident, in urma caruia Dan Nitu, un barbat de 42 de ani, a murit, iar cei doi copii ai sai au fost grav raniti?

Soseaua pe care s-a petrecut cumplita tragedie taie desisul padurii Radovan. Un loc blestemat, cred, cu tarie, unii oameni.

De zeci de ani, in zona circula o legenda: cea a Ilenei, naluca imbracata in mireasa. Din batrani se spune ca tanara a vrut sa fuga cu darul de la nunta pentru ca iubea un alt barbat. Nuntasii, insa, si-au dat seama imediat si au luat-o pe urmele ei, prin padure.

Fata a fost prinsa si linsata. De atunci, fantoma ei apare in fata soferilor si-i bantuie pe cei care trec prin padure.
Altii, insa, nu cred o iota din ce se spune.

La doua zile de la accidentul in care a fost implicat Silviu Lung, fiul celui mort a parasit spitalul. Sora lui, insa, va mai ramane o vreme internata. Cei doi frati faceau naveta, iar tatal era eroul lor. Pentru ei strabatea zilnic 150 de kilometri, ca sa le ofere o viata mai buna. Familia nu isi permitea cazarea si masa ambilor copii la Craiova.


Impresionati de drama celor doi copii, directorii liceelor in care invata le vor oferi cazare si mancare gratuit la caminele scolare.

Silviu Lung este acum acasa. Pe numele lui s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Dupa ce vor fi audati si copiii, dosarul va ajunge pe masa procurorilor.

Cel mai probabil, atunci vor fi facute si expertize pentru a afla cu ce viteza a circulat fosta glorie a fotbalului romanesc.
Maine, la Motatei, familia si toti apropiatii il vor conduce pe ultimul drum pe Dan Nitu.
##VIDEO97400##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: