Locul inedit în care Georgiana Lobonț și-a făcut testul de sarcină: „Am găsit un câmp și, în lanul de mălai...”. Artista este însărcinată în aproximativ șase săptămâni

Author: Andreea Buinoschi

Georgiana Lobonț s-a gândit că ar putea fi însărcinată, deoarece avea mai multe simptome specifice gravidelor

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț a aflat, de nici o săptămână, că urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil al său și al lui Rareș Ciciovan. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii, deoarece și-au dorit foarte mult ca familia lor să se mărească.

Georgiana Lobonț a dat vestea ce mare, arătând un test de sarcină, în urmă cu doar câteva zile, test care i-a confirmat că este gravidă pentru a treia oară. Ea și Rareș Ciciovan, soțul ei, nu își mai încap în piele de bucurie și așteaptă ca marea întâlnire să aibă loc, deși va mai dura aproximativ opt luni până atunci.

Unde a făcut Georgiana Lobonț testul de sarcină

Georgiana Lobonț s-a gândit că ar putea fi însărcinată, deoarece avea mai multe simptome specifice gravidelor. Prin urmare, a făcut un test de sarcină, în câmp, fiind primul loc retras de care a dat, după ce a ieșit din orașul din care l-a achiziționat. 

Citește și: Când va naște Georgiana Lobonț cel de-al treilea copil. Artista a aflat în câte luni este însărcinată: „Ce binecuvântare”

Alături de ea, în acel moment, se afla și soțul ei și, imediat ce au apărut cele două liniuțe, artista a luat telefonul și a dat vestea în mediul online. „Eram la cântări. Sâmbătă (n.r. 15 iulie), am cântat undeva, în Dumbrăveni, lângă Sibiu și, duminică, aveam cântare la Arad. Eu, având simptome de gravidă și mi-a întârziat menstruația, ne-am oprit la Blaj, să cumpărăm test de sarcină și, după aceea, undeva pe partea stângă, după ce am ieșit din oraș, am găsit un câmp și, în lanul de mălai...”,

a povestit aceasta, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Copiii cuplului și-au mai dorit un frate sau o soră

Și Georgiana și soțul ei și-au dorit să mai aibă un copil, dar nici cei doi pe care îi au deja nu s-au lăsat mai prejos.

Micuții le-au spus, în nenumărate rânduri, că vor să mai aibă un copil, iar dorința le-a fost îndeplinită, Rareș Ciciovan fiind de părere că Georgiana Lobonț a rămas însărcinată datorită lor, iar acestora nu le pasă de sexul pe care îl va avea noul membru.

„Nu contează, ei își doresc orice și cred că, în cea mai mare măsură, dorința lor a fost să vină acest bebeluș pe lume.

Ei și-au dorit foarte, foarte, foarte mult. Tot timpul ne întrebau când le mai facem un bebe. Cel puțin fetița, Irina, acasă, are colecție de bebeluși. Câtă grijă are de ei, e ceva extraordinar! Acum, i-am explicat «O să ai unul adevărat»”, a declarat și soțul artistei, Rareș Ciciovan.

Georgiana Lobonț nu a aflat, cu exactitate, în câte săptămâni este însărcinată, deoarece este abia la început, dar aproximează că ar fi într-o lună și jumătate.

Cu toate acestea, este extrem de bucuroasă și, deja, se gândește la cum va arăta familia de cinci.

Citește și: Georgiana Lobonț este însărcinată! Nașa lui Armin Nicoară urmează să devină mamă pentru a treia oară: „Nu ne vine să credem!”

„Săptămâna trecută, când am fost la doctor, ca să ne confirme domnul doctor sarcina și să știm dacă totul e în regulă, zicea că am undeva între patru și cinci săptămâni. Era foarte mică sarcina, nu știa să zică exact, dar cred că am vreo cinci săptămâni, șase, ceva de genul”, a mai povestit Georgiana Lobonț.