Locul inedit în care Vlăduța Lupău și Adi Rus au plecat în vacanță. Prima lor escapadă fără Iair are loc la mii de kilometri distanță

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 apr 2023, 16:49

Vlăduța Lupău și Adi Rus au recunoscut mereu că sunt persoane credincioase  

Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău și Adi Rus au plecat într-o vacanță pe care și-au dorit-o foarte mult. De data aceasta, cei doi au plecat fără Iair, fiul lor, iar artista a declarat, deja, că este singura în care vor mai pleca fără el, deoarece li s-a făcut dor deja.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au plecat la mii de kilometri distanță, în prima lor vacanță fără Iair. Aceștia au ajuns într-un loc foarte drag sufletului lor, pe care au vrut mereu să îl vadă, deoarece este legat de credințele pe care ei le au.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au plecat în Israel

Vlăduța Lupău și Adi Rus au recunoscut mereu că sunt persoane credincioase și că Dumnezeu reprezintă un punct al vieții lor foarte important.

Cei doi merg la biserică ori de câte ori au ocazia, iar faptul că nașterea fiului lor a avut loc într-o zi de mare sărbătoare i-a făcut să se apropie și mai mult de Dumnezeu și să se convingă de ajutorul divin pe care îl primesc de fiecare dată.

De data aceasta, Vlăduța Lupău și Adi Rus au dat vacanțele exotice pe o vacanță pe care mereu și-au dorit-o.

Cei doi soți au plecat în Israel, pentru a vizita locurile prin care a mers Dumnezeu, iar prima vizită a fost făcută la Mormântul Sfânt.

Citește și: Vlăduța Lupău este în culmea fericirii: „Îmi stă inima”. Vestea dată de artistă cu zâmbetul pe buze, fără să își poată stăpâni încântarea

Vlăduța și Adi Rus au postat câteva filmulețe din Ierusalim, deoarece preferă să se încarce de încărcătura emoțională pe care o au acele locuri și să stea mai departe de tehnologie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vlăduța Lupău și Adi Rus au plecat fără Iair

Vlăduța și soțul ei au plecat, în urmă cu ceva timp, în Dubai, alături de Iair. Aceștia au preferat să fie o destinație cât de cât apropiată de casă, deoarece micuțul nu are nici măcar un an și nu aveau de unde să știe cum va reacționa la drum lung.

Cu toate că, acum, au vrut să meargă doar ei, artista, chiar din avion, a mărturisit că nu vrea să mai plece fără fiul ei, deoarece îi este greu să stea departe de el chiar și câteva ore.

„M-ați întrebat în multe mesaje dacă am mers în vacanță fără Iair. Răspunsul este da și cred că e prima și ultima vacanță pe care o avem fără el și asta din cauză că am luat, cred, că de aproximativ un an vacanța asta și așa a fost firma.

Citește și: „Grav, m-am speriat! Am luat șoc”. Vlăduța Lupău nu a putut crede ce a auzit și a împărtășit totul cu fanii săi, exprimându-și îngrijorarea

Ce dor îmi e de el! Cei care aveți copii sigur știți. Înainte, nu știam nici eu și mai și judecam pe alții că merg cu copiii în vacanță. Vine o vreme când îți pare rău de ce ai zis”, a spus artista, pe contul ei de Instagram, în urmă cu doar câteva zile.