Locuri de vizitat de Halloween în România. Descoperă magia sărbătorii într-un mod unic

Autor: Bianca Vidoi

Locuri de vizitat de Halloween în România

Sursa: Pexels.com

Oamenii pasionați de locuri înfricoșătoare așteaptă cu nerăbdare Halloween-ul pentru a trece prin senzații autentice și unice.

Halloween-ul reprezintă ziua ideală în care pasionații de locuri înfricoșătoare să viziteze cele mai ciudate locuri din România. Iată care sunt cele mai cunoscute locuri bântuite și înfricoșătoare din România.

Citește și: Idei de costume de Halloween pentru copii și adulți. Inspiră-te din personajele tale preferate

Cetăți bântuite și castele înfricoșătoare din România

Mai multe cetăți și castele din România au povești de groază cu care să se mândrească, perfecte pentru pasionații de Halloween, ce așteaptă tot anul această zi pentru a intra într-o stare cât mai specifică sărbătorii. Castelul Banffy se află în apropierea orașului Cluj, iar acesta se află printre cele mai bântuite locuri din țară, existând nenumărate povești cu zeci de fantome „se plimbă“ nestingherite prin misteriosul castel, fiind un loc cu o mare atracție pentru amatorii de paranormal. 

Se crede că în acest castel ar fi trăit o familie de viță nobilă, femeia acestei familii era foarte frumoasă, însă într-o zi a fost prinsă de un băiat care lucra la grajduri în timp ce îşi înşela soţul. Băiatul i-a spus tot soțului femeii, iar aceasta s-a răzbunat, astfel a făcut ca băiatul să fie ucis. 

Castelul Corvinilor este un cunoscut și vizitat castel din România, ce se află în Hunedoara, cunoscut pentru legendele cu fenomene paranormale.

Una dintre cele mai cunoscute legende spune că acum mai bine de 500 de ani, ar fi locuit Ioan Torok, un nobil  maghiar şi soţia lui Ana, iar după ce aceasta și-ar fi înșelat soțul, bărbatul a ordonat ca Ana să fie ucisă în chinuri groaznice, crezându-se astfel că Ana încă se află pe holurile castelului.

O altă poveste cunoscută de pasionații de paranormal spune că Vlad Ţepeş ar fi fost ţinut aici captiv şapte ani şi că ar bântui de atunci castelul, însă istoricii spun că această poveste nu este una adevărată. 

Celebrul Castel Cantacuzino, cunoscut pentru filmarea celebrului serial „Wednesday”, are și acesta mai multe povești de groază cu care să îi sperie pe localnici. Castelul Cantacuzino a fost construit în 1911, la cererea prinţului Gheorghe Grigore Cantacuzino, iar deși acesta a iubit locul în care a fost construit castelul, prințul nu a reușit să se bucure de el decât 2 ani, în anul 1913 murind de pneumonie.

Se crede că Castelul Cantacuzino este bântuit chiar de membri familiei Cantacuzino, care au avut parte de morţi violente şi că noaptea se aud în zonă ţipete care fac să-ţi îngheţe sângele în vene, aspecte povestite și de vizitatorii acestui obiectiv turistic.

Citește și: Filme de groază de văzut de Halloween. Top 10 filme care te vor speria până la oase

Mesaje înfricoșătoare pentru Halloween

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Buu … Huu… Huu … Te-ai speriat? Sper ca da, pentru ca o vei încurca! Eu sunt acel Dracula … tu mă știi, de mine să-ți fie frica, asta să știi!

Când vrajitoarele încep să zboare și pisicile încep să apară, atunci luna râde, natura șoptește și Halloweenul se ivește!

De Halloween, vrăjitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar în parc se încing dansuri ale morților. Cu toate astea îți doresc Happy Halloween!

În această seară este noaptea când ve-ți experimenta frica. Deci, nu vă amuzați și nu vă speriați. Fi-ți pregătiți doar pentru noaptea de Halloween. Vă doresc distracție și încântare înfiorătoare de Halloween!

Când se lasă întunericul și totul devine gri, amintește-ți că în această noapte spiritele nu dorm. Halloween bântuit!

Fantomele sunt reale, spiritele care ne bântuie sunt reale și ele. În noaptea aceasta, ele dau petrecere. Distracție plăcută de Halloween!

Să ai un Halloween cu bomboane din plin și fantome de asemenea!

Aventura nopții de Halloween să te facă să tresari la fiecare pas. Să ai o noapte ”mortală”!

De Halloween, vrăjitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar în parc se încing dansuri ale morților. Cu toate acestea, îți doresc Happy Halloween!

5.  E Halloween, mă trec fiori când simt în preajmă vrăjitori. Închide ochii, dormi ușor, sa nu te prindă-n vraja lor. Happy Halloween!

6.  Dovleacul prietenos dorește să vă iubiți de Halloween, nu să vă speriați! Happy Halloween!

7.  În această noapte de Halloween te invit în oraș… pentru a bea sânge și a mânca niște cărniță crudă. Vino fără teamă în cimitirul numărul 13. Happy Halloween!