Logodnicul Elenei Marin, umilinta maxima la adresa lui Zannidache! Barbatul a sarit la atac in apararea Faimoasei de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 feb 2021, 15:59
Zannidache o acuza pe Elena Marin ca il vrea de iubit pe Cosmin Stanciu
Sursa: Captură KANAL D

Andrei, logodnicul Elenei Marin, i-a dat replica usturatoare concurentului de la Survivor Romania 2021 dupa ce acesta a afirmat ca Elena Marin s-ar da la coechipierul ei, Cosmin.

Elena Marin a fost acuzata in urma cu cateva editii la Survivor Romania 2021 de catre Zannidache ca ar cam fi disponibila in a-si gasi perechea, iar cel vizat este nimeni altul decat Cosmin Stanciu. Zannidache i-a reprosat Faimoasei ca i-a facut avansuri coechipierului sau prin glume cu subinteles. Elena a inceput sa planga dupa episiodul in care Zannidache i-a adus aceste acuzatii si mai mult crede ca Faimosul vrea cu orice pret sa se razbune pe ea pentru ca l-a acuzat de furt.

"Vrei sa fii mai frumoasa decat esti? Vrei sa-ti cauti barbat in emisiunea asta? Ce vrei? De aia ii faci propunere lui Cosmin cand ajungi acasa, daca nu-l asteapta Laura? De aia subliniez ca suntem amandoi fecioare si s-ar vedea de acasa.", a spus Zannidache.

Survivor Romania 2021. Elena Marin, acuzata ca isi cauta iubit in competitie

Citeste si: Elena Marin, acuzata de infidelitate la Survivor Romania 2021! Zannidache, acuzatii dure: "Despre ce relatie vorbesti, Elena? De aia ii faci propunere lui Cosmin"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena a fost extrem de surprinsa de gestul lui Zannidache si l-a intrebat pe Cosmin si l-a rugat sa recunoasca faptul ca nu este nimic adevarat din ce spune Faimosul.

Mai mult, Elena a subliniat faptul ca aceste afirmatii ar putea sa ii strice total relatia cu logodnicul ei, Andrei.

"Poftim? Cosmin, ti-am facut vreodata vreun avans? Nu, te rog frumos, ma deranjeaza aceasta afirmatie! Ti-am facut vreodata vreun avans sau vreodata ti s-a parut ca m-am dat la tine sau ca s-a pus problema de asa ceva? Vreau sa stiu acest detaliu, aceste detalii legate despre mine si despre minciuni si despre lucruri care e posibil sa-mi afecteze relatia, sunt foarte grave! Vreau sa stiu doar atat.

M-am dat vreodata la tine, sau vreodata s-a pus problema, lasand la o parte de glume, care au fost sexuale intre toata lumea, in conditiile in care eu n-am facut nicio gluma sexuala cu niciunul dintre voi!", a replicat Elena Marin, uluita de gestul lui Zannidache. 

Survivor Romania 2021. Logodnicul Elenei Marin il face praf pe Zannidache

Citeste si: Show total la Survivor Romania 2021! Scandal urias intre doi Razboinci:"Nu mai scuipa la mine..." Cine sunt concurentii care erau pe punctul de a sari la bataie. Jador isi iese din minti in timpul jocului de recompensa

La cateva zile dupa scandalul dintre Zannidache si Elena Marin in care Faimoasa aproape ca nici nu si-a revenit ore bune din plans, logodnicul ei, il pune la punct pe coechipierul Faimoasei cu cateva vorbe usturatoare.

În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena. Presiunea de acolo este, însă, extrem de mare, așa că găsesc justificată suferință ei. Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreapta, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată.   Nu știam cine e Zanni înainte de Survivor sau cu ce se ocupă, dar comportamentul lui nu îmi inspiră încredere. Spre norocul Elenei, Survivor este un show atât de intens încât da toate măștile jos. Iar lumea a început să vadă, deja, adevărată față a unor concurenți. Declarațiile mele, declarațiile Elenei din cadrul emisiunii, dar și răspunsul lui Cosmin sunt dovadă clară că Zanni minte. E foarte posibil să fie o strategie a lui Zanni, deoarece copilul asta pare lipsit de scrupule. Probabil a făcut o obsesie pentru premiul cel mare, dar cei care sunt obsedați de succes, de obicei, ratează. Se spune că dacă vrei să cunoști cu adevărat un om, dă-i putere. De când a fost ales favoritul publicului, copilul asta a cam picat testul puterii,  a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin, pentru  Wowbiz.ro