Felicitari! S-a logodit chiar inainte de Marea Finala! Cine este concurenta care a primit INELUL

Autor: O.P.
Actualizat: 01 iun 2020, 17:29

Felicitari! Una dintre cele mai iubite concurente de la ''Survivor Romania'' s-a logodit.

Lola, Emanuel, Iancu și Elena au fost marii finaliști ai competiției care i-a ținut cu sufletul la gură pe telespectatori.

Citeste si: Elena Ionescu, declaratii incendiare dupa ce a castigat ''Survivor Romania'': ''Pentru mine este un Survivor''

Imediat după ce a fost eliminată de la Survivor, Lola Crudu a primit cea mai frumoasă surpriză din viața sa. În timpul competiției, Lola a vorbit de multe ori despre iubitul său George, iar în finală, acesta a venit cu un superb inel de logodnă, pentru a o cere de soție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Eu sunt cea mai câștigată. Eu nu mă așteptam să ajung până în acest moment.

Țin să le mulțumesc celor de acasă că m-au votat până în acest moment.

Citeste si: Iancu Sterp, primele declaratii dupa ce Elena Ionescu a castigat ''Survivor Romania'': ''Pe oamenii adevarati...''

Am cunoscut niște oameni extraordinari și am legat niște prietenii pe viață Eu sunt mândră de mine, că am ajuns până aici, că am fost selectată. Îmi doresc ca premiul să meargă la un războinic.

Și ca să vedeți că Lola e marea câștigătoare. Am primit premiul cel mare", a declarat Lola dupa ce a pierdut finala în fața Elenei Ionescu și a arătat mândră inelul de la iubitul său.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.