Look de milioane! Ce vedeta a imbracat o tinuta in valoare de peste 8000 de euro la un eveniment monden

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:24

Cand vine vorba despre stil vestimentar, nimeni nu stie mai bine ce si cum se asorteza ca ea!

Frumoasa Andreea Raicu a punctat o aparitie de milioane de la un eveniment monden si i-a uluit pe barbati purtand o rochie transparenta. Cand Andreea Raicu apare, toti barbatii cad din picioare! Ultima aparitie publica a vedetei, de la premiera filmului Love Building, i-a lasat masca pe toti cei prezenti la cinematograf.

Mai sexy ca oricand, Andreea a imbracat o rochie din dantela alba, tare transparenta, ce-i scotea in evidenta formele de invidiat si bustul frumos conturat.

Superba piesa vestimentara este semnata de Maria Lucia Hohan si costa 3100 lei. Experta in accesorizari, Andreea Raicu n-a dat gres si a incaltat o pereche de sandale Azzedine Alaia in valoare de 4120 de lei.

Plicul albastru electric revigoreaza cu efect toata tinuta. Acesta apartine brandului Sergio Rossi si costa 1300 lei. Cea mai scumpa piesa din garderoba este insa ceasul pe care vedeta il poarta adesea: un Rolex clasic ei elegant, potrivit pentru orice moment al zilei.

Pretul unei asemenea bijuterii suflata cu aur si incrustata cu diamante este chiar piperat: 27.000 de lei, adica vreo 6000 de euro!

##VIDEO80409##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.