Look DE MILIOANE! Geanina Varga a facut SENZATIE la un eveniment monden cu o tinuta de 1.760 de euro VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:57

Una dintre cele mai frumoase Eve ale patriei noastre a facut furori la un eveniment monden purtand o rochie neagra, indrazneata, cu spatele gol.

Accesoriile sunt putine, dar de efect, iar rezultatul este un look de multe milioane! E atat de frumoasa ca este imposibil sa nu-ti atraga atentia! Fiecare aparitie a prezentatoarei TV Geanina Varga reuseste sa-i faca pe barbati sa inghita in sec. Puneti-va pofta in cui, domnilor, Geaninuta e greu de cucerit!

 

Prezentatoarea a purtat la un eveniment monden o rochie neagra, cu spatele gol, paietata tip solzi de peste, cu insertie de tiul in dreptul umerilor. 

 

Mai adaugam ca superba rochie face parte din cea mai noua colectie semnata Mirela Stelea si are pretul de 460 de euro. Chiar daca bijuteriile lipsesc cu desavarsire, Geanina Varga stie ca o rochie neagra iese in evidenta daca ai o coafura elaborata, un machiaj perfect, pantofi si clutch de milioane.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Asadar,

pantofii acestia au fost cea mai buna alegere. Au toc subtire si varf ascutit si fac parte din ultima colectie Christian Louboutin. Cat costa? 700 de euro.

 

Clutch-ul negru, cu insertii metalice aurii, marca Valentino, intregeste look-ul Geaninei si aduce un plus de rafinament tinutei. Un astfel de accesoriu vestimentar costa nu mai putin de 600 de euro.

 

Tragem linie si adunam: rochia de 460 de euro, plus pantofii de 700 de euro, plus clutch-ul de 600 de euro dau suma de 1.760

de euro! Un look de milioane!

 

Taguri: