Lora: "Am fost internata la Spitalul 9, la psihiatrie si am fugit"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 aug 2021, 15:50

Lora este una dintre cele mai apreciate voci de la noi din tara, de mica si-a dorit sa fie pe scena insa pana sa ajunga unde este astazi i-a fost foarte greu sa razbata.

Aceasta a fugit de acasa, din Galati, la Bucuresti. Lora a cunoscut succesul alaturi de trupa Wassabi. Ea a venit in platoul emisiunii "CanCan TV" cu zambetul pe buze pentru a vorbi despre trecutul ei, mai exact despre persoanele care i-au schimbat viata.

 

"Cred ca am avut multe momente fericite si le-am apreciat foarte mult, pentru ca viata nu este plina de momente fericite. Au fost momente in care fiind singura fara sa vreau aproape toata viata.

Eu nu am simtit ca-mi voi gasi fericirea in alta parte decat in tara mea. Cand am fugit de acasa aveam 22 de ani si am luat preselectiile pentru Star Factory, acolo au fost niste ciocniri foarte intense", a povestit Lora.

 

Aceasta a povestit cum a lucrat la intr-un local, unde erau si dame de companie care o invatau ce sa faca ca sa aiba succes in viata, sa nu faca ceea ce fac ele. 

 

"Damele de companie imi dadeau cei mai multi bani", a mai adaugat Lora. Aceasta a povestit cum a fost relatia cu fostul iubit care nu a incurajat-o niciodata sa cante. "Cel mai greu moment pentru mine a fost acum doi ani cand am hotarat sa rup relatia, pentru ca nu avea sens sa ma mai chinui eu si sa nu-l mai chinui si pe el.

Nu avea sens sa ne mai cinuim. El era gelos, nu spunea multe lucruri pur si simplu se consuma in el, care m-a daramat. El a renuntat foarte urat la mine atunci a fost momentul cand am ajuns la spital. Eu ma sufocam de plans la telefon. Problema a fost ca nu m-a iubit si nu credea in mine", a povestit Lora.

"Cred ca imi doresc foarte mult sa transmit un mesaj fetelor care sunt intr-o situatie de inima franta, se pot intampla multe lucruri atunci cand asteptarile iti sunt inselate.

Am fost internata la Spitalul 9, la psihiatrie. Atunci mi-am dat seama ca aveam eu e cea mai mica dintre problemele mele, ca nu aveam bani, ca nu mai cantam, ca iubitul meu nu ma mai iubea. Erma plina de vase sparte de sange pe mine si am fugit de acolo si am zis ca e cel mai jos moment din viata mea. Mi-am revenit datorita unor oameni minunati care fara sa ma cunoasca m-am primit in casa lor.
El este basist si sotia lui s-a purtat cu mine ca si cum as fi fost fiica lui, ei mi-au salvat viata",
a mai adaugat Lora.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

Aceasta a spus ca si-a gasit fericirea alaturi de Dan Badea, moment in care si-a aratat tatuajul cu numele lui si a spus ca el este regele ei. 

 

 

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.