Lora si Catalin Botezatu, duet “latrat” la Roata Norocului Vezi la ce pedeapsa le-a supus Bursucu pe cele doua vedete, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 03 dec 2017, 10:57

In aceasta seara, incepand cu ora 20:00, Catalin Botezatu si Lora vor invarti Roata Norocului in beneficiul unei familii aflate in dificultate.

Vedetele fac tot posibilul pentru a castiga cat mai multe premii si, asa cum au fost obisnuiti telespectatorii, nici de aceasta data concurentii nu vor scapa de pedepsele inedite.

“Nu, nu, stati asa! Noua ni s-a spus ca venim imbracati frumos la o emisiune serioasa, de duminica seara”, spune Catalin Botezatu, inainte de a asculta porunca primita din partea prezentatorilor emisiunii.

Provocarea lansata de Bursucu starneste hohote de ras in platoul emisiunii “Roata Norocului”, ba chiar si printre vedetele vizate.

“Latratul” de senzatie i-a pus in dificultate pe acestia, dar niciunul nu s-a dat batut cu un latrat, cu doua.

“Latra doua melodii pe care le auzi in casti!”, suna pedepsa pentru cele doua vedete.

Intreg moment il veti putea urmari in editia din aceasta duminica a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.