Loredana Chivu a avut parte de un incident nedorit, in timp ce "vrajea", cu miscarile ei de felina, barbatii dintr-un club

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:57

Sunt sexy, celebre si scot mii de euro intr-o noapte!

Sunt invidiate pentru frumusetea si miscarile lor amonioase, dar si ele, dansatoarele orientale, mai patesc si cate o nefacuta! A simtit-o pe propria piele Loredana Chivu, in fata a zeci de domni fermecati de miscarile ei.

E concunreta mare la dansuri orientale, pentru ca manelele scot la suprafata tot ce e mai senzual din frumoasele dansatoare. Forta si stralucirea fac parte din show-urile frumusetilor nocturne. Miscarile armonioase, dar si dinamice, fac sa vibreze fiecare participa a trupului.

Fetele stiu sa se puna in valoare si sunt recompensate este pe masura de catre domnii generosi.

Loredana Chivu face senzatie pe ringul de dans. Silueta, trupul de zeita si miscarile de felina ii fac pe barbati sa scoata toti banii din buzunare. Blondina are adesea mai multi bani in sutien decat silicon. Nu exista petrecere la care blondina sa danseze si barbatii sa nu se ingramadeasca in jurul ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este ea frumoasa, castiga mii de euro si este adulata de multi babati, dar toate acestea asta nu o impiedica sa traiasca si momente mai putin placute.

Cum ritmul este alert si miscarile cer implicare totala, se mai intampla ca vestimenatatia sa-i dea batai de cap. In timpul dansului, pantalonii care ii scot in evidenta posteriorul bombat ii fac probleme, iar Loredana, discret, ca o artista, rezolva situatia chiar in timpul programului dansant: