Loredana Chivu a CEDAT si a izbucnit in plans! "Tatal meu s-a spanzurat…" Continuarea iti rupe sufletul- Lacrimile ei amare te vor marca!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Loredana Chivu a cedat dupa confruntarea cu Renata. Bruneta a vorbit despre un subiect sensibil pentru rivala ei: moartea tatalui ei. Chivu nu a suportat si a inceput sa planga cu lacrimi amare!

Cele doua au fost la un pas sa sara la bataie. S-au udat si s-au jignit.

"Toata lumea ma ataca pe treaba asta! M-am saturat. Daca aude mama, sa intre in direct sa confirme. De fiecare data cand vrea cineva sa ma jigneasca, aduce vorba asta. Niste femei rad de mine si nici nu stiu ce inseamna o familie. La 18 ani am trait drama vietii mele. Ma acuza ca eu l-am omorat.

El a avut o depresie, nimeni nu a stiut", a spus Loredana Chivu.

"Ma doare ca trec prin asta, familia mea sufera. Ma chinui sa trec peste asta de sapte ani, am sustinut pe toata lumea. Vin doua d-astea doar pentru bani si publicitate sa ma jigneasca pe mine. Am fost la n castinguri, nu m-am culcat cu nimeni pentru mine. Nu mi se pare corect ca o femeie ieftina sa vina sa vorbeasca despre familia mea.
Am un frate, o familie, o mama care sufera, din cauza a doua femei josnice", a adaugat ea.

Aflati mai multe detalii pe wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.