Loredana Chivu a vorbit despre tentativa de SINUCIDERE! A povestit totul cu lux de amanunte!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:36

Loredana Chivu a ajuns de urgenta la spital dupa ce a inghitit doua folii pline cu somnifere foarte puternice. Razvan, fratele blondinei, a fost cel care si-a salvat sora de la moarte.

 

Loredana Chivu a vorbit despre tentativa de SINUCIDERE! A povestit totul cu lux de amanunte!
Loredana Chivu a ajuns de urgenta la spital dupa ce a inghitit doua folii pline cu somnifere foarte puternice. Razvan, fratele blondinei, a fost cel care si-a salvat sora de la moarte.
"Am venit acasa pe la 10-11 noaptea. Am intrat la ea in camera.
Am vazut niste folii in pat si am ctrezut ca s-a sinucis. Minute bune am incercat sa o trezesc. Eram speriat, nu stiam ce sa fac. Am sunat la Ambulanta, a venit si am mers la spital. I-au pus aparatele alea au vazut ca e grav si au hotarat sa mergem la spital", a declarat Razvan Chivu.
Mai mult decat atat, fratele blondinei sustine ca Loredana Chivu a trecut prin clipe grele in lift in momentul in care un membru din echipajul medical a pipait-o pe sora sa.
''Eu am incercat sa intru cu acel doctor in lift si nu mai era loc. S-a intamplat cand am coborat din blocul nostru. Ma cauta din priviri si mi-a facut semn la doctorul asta. Mi-a facut semn ca i-a pus mana pe sani", a mai povestit Razvan Chivu.
"Sunt constienta ca in ultimul timp am o problema. Nu stiu cum s-a intamplat, dar am cazut psihic.
Am avut o perioada mai proasta si aici nu vorbesc de o zi sau o saptamana. Au fost cateva luni. Am incercat sa le fac fata, dar au fost ghinioane peste ghinioane.
Eu sunt omul care nu ma arat. Pe mine nu o sa ma vezi niciodata ca vin si plang in fata ta pentru ca nu fac lucrul asta. Cand sunt suparata ma duc la mine in camera si ma inchid in mine.
Am avut o perioada mai proasta. Au fost multi oameni si pe Facebook care cred ca eu fac asta pentru publicitate", a declarat Loredana Chivu.
"Sunt dependenta de niste somnifere si pe mine ma ajuta sa dorm, sa uit de griji. Eu port in spate povara multor greutati. Am foarte multe probleme si nu pot sa dorm. Daca iau trei pastile mai puternice de somn, pe mine nu ma ia somnul.
Eram suparata. Am ajuns acasa si am vrut sa dorm.
Eram foarte obosita. Nu mai stiu daca am avut job sau nu. Weekendul asta nu mi-l aduc aminte decat vag. Nu stiu foarte bine tot ce s-a intamplat. Am luat 2 pastile, am vazut ca nu-si fac efectul, apoi am luat alte 2 pastile si m-a luat ameteala. Am continuat sicredeti-ma ca nu stiu cum am ajuns sa iau doua folii.
Am clacat. Sunt om. Nu e vorba ca sunt nefericita in dragoste. Poate si asta e o durere a mea. Eu imi doresc foarte mult o familie, copii, imi doresc altfel de viata", a adaugat blondina.
Urmareste in intregime marturisirile Loredanei Chivu!

" Am venit acasa pe la 10-11 noaptea. Am intrat la ea in camera. Am vazut niste folii in pat si am ctrezut ca s-a sinucis. Minute bune am incercat sa o trezesc. Eram speriat, nu stiam ce sa fac. Am sunat la Ambulanta, a venit si am mers la spital. I-au pus aparatele alea au vazut ca e grav si au hotarat sa mergem la spital", a declarat Razvan Chivu.

Mai mult decat atat, fratele blondinei sustine ca Loredana Chivu a trecut prin clipe grele in lift in momentul in care un membru din echipajul medical a pipait-o pe sora sa.

'' Eu am incercat sa intru cu acel doctor in lift si nu mai era loc. S-a intamplat cand am coborat din blocul nostru. Ma cauta din priviri si mi-a facut semn la doctorul asta. Mi-a facut semn ca i-a pus mana pe sani", a mai povestit Razvan Chivu.

" Sunt constienta ca in ultimul timp am o problema. Nu stiu cum s-a intamplat, dar am cazut psihic. Am avut o perioada mai proasta si aici nu vorbesc de o zi sau o saptamana. Au fost cateva luni. Am incercat sa le fac fata, dar au fost ghinioane peste ghinioane.

Eu sunt omul care nu ma arat. Pe mine nu o sa ma vezi niciodata ca vin si plang in fata ta pentru ca nu fac lucrul asta. Cand sunt suparata ma duc la mine in camera si ma inchid in mine. Am avut o perioada mai proasta. Au fost multi oameni si pe Facebook care cred ca eu fac asta pentru publicitate
", a declarat Loredana Chivu.

" Sunt dependenta de niste somnifere si pe mine ma ajuta sa dorm, sa uit de griji. Eu port in spate povara multor greutati. Am foarte multe probleme si nu pot sa dorm. Daca iau trei pastile mai puternice de somn, pe mine nu ma ia somnul. Eram suparata. Am ajuns acasa si am vrut sa dorm.

Eram foarte obosita. Nu mai stiu daca am avut job sau nu. Weekendul asta nu mi-l aduc aminte decat vag. Nu stiu foarte bine tot ce s-a intamplat. Am luat 2 pastile, am vazut ca nu-si fac efectul, apoi am luat alte 2 pastile si m-a luat ameteala. Am continuat sicredeti-ma ca nu stiu cum am ajuns sa iau doua folii. Am clacat. Sunt om. Nu e vorba ca sunt nefericita in dragoste. Poate si asta e o durere a mea. Eu imi doresc foarte mult o familie, copii, imi doresc altfel de viata
", a adaugat blondina.

Urmareste in intregime marturisirile Loredanei Chivu!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul