Loredana Chivu, pusă în dificultate de numărul kilogramelor. Vedeta își va face o intervenție chirurgicală în acest sens

Author: Andreea Buinoschi

Loredana Chivu, pusă în dificultate de numărul kilogramelor. Vedeta își va face o intervenție chirurgicală în acest sens

Sursa: Facebook

Loredana Chivu a luat parte, de curând, la un eveniment monden. Aceasta s-a numărat printre participanții galei concept ce a fost organizată de către Bassam Dabbas, unul dintre cei mai apreciați hairstyliști în rândul vedetelor.

Nu mai este un sceret pentru nimeni faptul că Loredana Chivu este o împătimită a operațiilor estetice, iar fosta asistentă TV și-a exprimat în continuare dorința de a apela la ele, de nevoie sau de plăcere.

Aceasta este foarte atentă la modul în care arată, motiv pentru care acordă o atenție sporită aspectului fizic și face tot ceea ce este nevoie pentru a se menține în formă.

Așadar, niciun efort nu este prea mare și nicio intervenție estetică nu este prea dureroasă.

Citeste si: Loredana Chivu a fost încercată aspru în viață. Tatăl ei s-a sinucis și, după ce a pierdut o sarcină, vedeta a vrut, la rândul ei, să-și pună capăt zilelor

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, aceasta a mărturisit că a încercat să scape de numărul kilogramelor în plus prin intermediul unor diete bazate pe un regim alimentar sănătos.

Cu toate acestea, dietele nu au mai dat rezultatul pe care ea și l-a dorit, motiv pentru care va apela la noi metode.

Loredana Chivu a pus kilogramele acumulate pe seama unei boli de care suferă 

„Urmează să fac o operație. O să-mi fac o liposucție, pentru că am suferit, ca să spun așa. Nu e o boală, e o afecțiune, un fel de pre-diabet, ca să explic pe înțelesul tuturor.

Se manifestă prin faptul că te îngrași în primul rând, iar, ca să slăbești, trebuie să ții un regim foarte strict pe care eu îl țin, dar nu dă rezultate. Așadar, trebuie să fac această intervenție”, a spus Loreana Chivu la Antena Stars, conform Kfetele.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pre-diabetul cu care aceasta se confruntă a obligat-o să facă schimbări importante în ceea ce privește regimul său alimentar.

Așadar, Loredana a fost nevoită să renunțe la: prăjeli, pâine, dulciuri, sucuri acidulate.

Loreana Chivu are operații estetice de zeci de mii de euro

Ultima operație estetică pe care și-a făcut-o a fost în urmă cu doi ani, atunci când a decis să treacă de la implanturi de 800 de ml la unele de 1050 ml, pentru fiecare sân în parte.

De asemenea, dansatoarea a vorbit deschis și despre talia de viespe, dar și despre posteriorul care a costat-o 9.000 de euro.

Citeste si: Cine este iubitul secret al Loredanei Chivu. El i-a cumpărat mașina de 300.000 de euro

„Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposucţie. Acum am un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară.

Tot ce mi-am făcut mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită. Nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume. Pur și simplu, asta mi-am dorit”, a mai spus Loredana Chivu.