Loredana Chivu, momente de groaza! Fratele ei a vrut sa se sinucida! "L-a luat Salvarea, l-a dus la spital"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 23 sep 2020, 14:15

Soc si groaza pentru Loredana Chivu. Blonda a trecut prin clipe de cosmar. Fratele ei, depresiv, a incercat sa se sinucida. Loredana Chivu a povestit cu lacrimi in ochi ce s-a intamplat!

 

Loredana Chivu, momente de groaza! Fratele ei a vrut sa se sinucida!" L-a luat Salvarea, l-a dus la spital"
Soc si groaza pentru Loredana Chivu. Blonda a trecut prin clipe de cosmar. Fratele ei, depresiv, a incercat sa se sinucida.
Loredana Chivu a povestit cu lacrimi in ochi ce s-a intamplat!
Razvan a bagat-o in sperieti pe sora lui mai mare in urma cu putin timp! Dat peste cap de problemele cu iubita si chinuit de ganduri negre care nu ii mai dadeau
pace, tanarul a vrut sa isi puna capat zilelor. Loredana Chivu a fost socata cand l-a gasit in casa intins, cu un flacon gol langa el.
Odata cu acest episod inspaimantator, "Lorodana" a revazut cel mai mare cosmar al vietii ei: a retrait moartea tatalui sau, barbatul alegand sa se sinucida, aparent fara niciun motiv, spanzurandu-se in podul casei. Cand a murit tatal lor, blondina avea doar 18 ani, fratele ei, 14! Cadavrul a fost descoperit chiar de Razvan Chivu in podul locuintei lor.
"Mi-e greu sa imi deschid sufletul si sa vorbesc despre asta. Sper sa il pot ajuta cumva pe fratele meu. Nu a vrut niciodata sa vorbeasca despre asta", a spus Loredana Chivu la Kanal D
"Cateodata are iesiri nervoase. El e si un tip mai inchis, e sensibil, exagerat de sensibil. Au inceput niste episoade... De exemplu, cand are o relatie... Se ataseaza de femeile din viata lui.
Are depresii. Nu stiu de unde vin. Am tot incercat sa aflu. Nu mananca, nu doarme. Nu doarme noaptea mai deloc, doarme foarte putine ore. Se simte singur, vrea sa stea in permanenta cineva cu el. Daca relatia nu mai merge, el se panicheaza...", a povestit ea.
"S-au despartit, s-au certat, el a trecut mai greu peste povestea asta. Au tot avut probleme.
A fost greu cand l-am gasit in casa. Era alb-alb, zacea... Am urcat in casa. Usa era incuiata, geamurile erau deschise, muzica data la maximum, de-aia venise si politia. Am gasit niste pastile aruncate prin casa. Flaconul de picaturi (pe care le luam eu si care aveau efecte ca Diazepamul, ma ajutau sa dorm) era gol. L-a luat Salvarea, l-a dus la spital. Am stat de la 9 seara pana la 5 dimineata.
S-a trezit intr-un final... Am fost cu el la un psihiatru. Au fost mai multi medici. El era intr-un scaun cu rotile, nu se putea tine pe picioare. Avea o depresie mai puternica, netratata. I-au dat medicamente. Nu am vrut sa nu il las internat, a avut destule drame in viata lui. Nu credeam ca o sa ma ierte vreodata daca il lasam acolo. S-a linistit apoi. A luat tratamentul, dar a renuntat la el pentru ca se simtea foarte rau din cauza lui.
Era nelinistit, nu putea sa doarma", a mai spus Loredana Chivu.
Urmareste intreaga poveste aici! Vezi VIDEO

Razvan a bagat-o in sperieti pe sora lui mai mare in urma cu putin timp! Dat peste cap de problemele cu iubita si chinuit de ganduri negre care nu ii mai dadeau pace, tanarul a vrut sa isi puna capat zilelor. Loredana Chivu a fost socata cand l-a gasit in casa intins, cu un flacon gol langa el.

Odata cu acest episod inspaimantator, "Lorodana" a revazut cel mai mare cosmar al vietii ei: a retrait moartea tatalui sau, barbatul alegand sa se sinucida, aparent fara niciun motiv, spanzurandu-se in podul casei. Cand a murit tatal lor, blondina avea doar 18 ani, fratele ei, 14! Cadavrul a fost descoperit chiar de Razvan Chivu in podul locuintei lor.

" Mi-e greu sa imi deschid sufletul si sa vorbesc despre asta. Sper sa il pot ajuta cumva pe fratele meu. Nu a vrut niciodata sa vorbeasca despre asta", a spus Loredana Chivu la Kanal D


" Cateodata are iesiri nervoase. El e si un tip mai inchis, e sensibil, exagerat de sensibil. Au inceput niste episoade... De exemplu, cand are o relatie... Se ataseaza de femeile din viata lui. Are depresii. Nu stiu de unde vin. Am tot incercat sa aflu. Nu mananca, nu doarme. Nu doarme noaptea mai deloc, doarme foarte putine ore. Se simte singur, vrea sa stea in permanenta cineva cu el. Daca relatia nu mai merge, el se panicheaza...", a povestit ea.

" S-au despartit, s-au certat, el a trecut mai greu peste povestea asta. Au tot avut probleme. A fost greu cand l-am gasit in casa. Era alb-alb, zacea... Am urcat in casa. Usa era incuiata, geamurile erau deschise, muzica data la maximum, de-aia venise si politia. Am gasit niste pastile aruncate prin casa. Flaconul de picaturi (pe care le luam eu si care aveau efecte ca Diazepamul, ma ajutau sa dorm) era gol. L-a luat Salvarea, l-a dus la spital. Am stat de la 9 seara pana la 5 dimineata. S-a trezit intr-un final... Am fost cu el la un psihiatru. Au fost mai multi medici. El era intr-un scaun cu rotile, nu se putea tine pe picioare. Avea o depresie mai puternica, netratata. I-au dat medicamente. Nu am vrut sa nu il las internat, a avut destule drame in viata lui. Nu credeam ca o sa ma ierte vreodata daca il lasam acolo. S-a linistit apoi. A luat tratamentul, dar a renuntat la el pentru ca se simtea foarte rau din cauza lui. Era nelinistit, nu putea sa doarma", a mai spus Loredana Chivu.

Urmareste intreaga poveste aici! Vezi VIDEO

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta