Loredana Chivu, prima reacție după ce a fost executată silit: „Nu pot să mai stau liniștită în casa mea”. Fără ce bunuri de valoare a rămas fosta asistentă TV

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 feb 2024, 21:44

Loredana Chivu a fost executată silit.

Sursa: Instagram: loredanachivu_official

Lovitură grea pentru Loredana Chivu. Fosta asistentă TV s-a trezit cu executorii judecătorești în casă. De la ce a pornit totul?

Loredana Chivu traversează o perioadă extrem de dificilă în aceste momente, deoarece s-a trezit cu executorii judecătorești în casa ei. Loredana Chivu a fost pusă într-o situație delicată, fiind deposedată de mai multe bunuri de valoare.

Fosta asistentă TV a fost executată silit

Loredana Chivu s-a trezit în această dimineață cu executorii judecătorești pe cap. Vedeta a fost supusă confiscării unor bunuri evaluate la peste 124 de mii de euro.

Vedeta a avut și prima reacție, menționând faptul că nu mai are liniște în propria casă și că se simte amenințată.

Potrivit informațiilor furnizate de Lorena Chivu pentru Spynews, fosta asistentă TV ar fi fost executată silit de un fost iubit cu care se află în conflict. După ce executorii judecătorești au pătruns în locuința Loredanei Chivu, vedeta nu a putut să-și stăpânească frustrarea și nemulțumirea, exprimându-și sentimentele de furie și frică în același timp.

Citește și: Loredana Chivu, într-o relație cu fostul soț al Andei Adam! Cum a reacționat artista la aflarea veștii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu mi-am luat niciodată salariu de la el, nu am semnat niciodată nimic în firma lui, nu există! Între mine și el nu a fost o relație de salariu sau împrumut. El acum poate să zică orice. A depus 30 de procese cu aceeași acțiune, sechestru, a găsit un judecător care a aprobat. (…) Același proces a fost respins la Dâmbovița, identic, și îl aprobă în altă parte.

Eu ce fac?  Sunt femeie, vreau să îmi văd și eu de viața mea, să îmi fac familie, să fac copii, am alte treburi de făcut decât să stau să mă cert. Nici măcar nu am făcut public să sunt urmărită, că sunt amenințată, că sunt filmată în sală, nu am mai făcut public nimic pentru că îmi doresc să scap de toate lucrurile astea și nu pot', a
spus Loredana Chivu, pentru  Spynews.

Vedeta a dezvăluit că nu mai are liniște în propria casă

Conform relatărilor pentru sursa menționată anterior, Loredana Chivu se confruntă cu o realitate tulburătoare, fiind efectiv terorizată de acțiunile persoanei menționate anterior. Chiar dacă a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva lui, frica și teama rămân prezentă în viața vedetei.

Vedeta nu înțelege cum a ajuns în această situație, însă își susține în continuare nevinovăția.

Loredana Chivu a dezvăluit faptul că nu are parte de liniște și că se simte urmărită și hărțuită.

Citește și: Daniela Crudu se pregătește pentru al treilea copil! „Eu nu spun nu niciodată” Tânăra mămică face dezvăluiri incendiare

”Când am început să fac sală, la fel, am primit videoclipuri, înjurată, amenințată. (…) Sunt lucrurile mele personale, care îmi aparțin doar mie. (…) Dacă eu am avut un ordin de protecție împotriva acestui om, care m-a bătut, care m-a amenințat, care mă urmărește de un an de zile, nu pot să ies liniștită din bloc, tot timpul trebuie să am la mine un spray paralizant, nu pot să trăiesc liniștită, nu pot să mai stau liniștită în casa mea',   a mai spus Loredana Chivu, pentru sursa menționată anterior.