Loredana Chivu vrea sa se tuneze! Isi doreste un nas mai mic si un fund bombat de Kim Kardashian - Cu interventia asta estetica, va scapa si de CELULITA

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 17:40

Vedeta tv a marturisit ca este mandra de fata ei, mai putin de nas cu care are probleme de cand a fost jefuita si batuta.

Aceasta sustine ca are probleme cu respiratia si vrea sa isi opereze deviatia de sept si sa il si modifice estetic. Pe langa asta, Loredana a marturisit ca vrea un fund mai mare.


"Eu niciodata nu ma vad prea frumoasa sau perfecta, am compelexe. Eu am o problema la nas de sanatate, o deviatie de sept, vorbesc pe nas si nu mai pot sa respir.
Vreau sa il operez pentru respiratia mea si o sa ii modific si forma. Nu vreau un nas de Michael Jackson.


Acum, ca vine vara, vreau fund mai mare. Eu fac sala si sport cu EMS ca sa nu se lase. Vreau o interventie cu o substanta care sa il mareasca ca al lui Kim Kardashian. Injectiile cu acid ar face ca celulita sa dispara si sa nu mai trag din greu la sala.
Eu am 60 de kg, mai slaba nu pot sa fiu. Daca toate femeile ar arata ca mine, toti barbatii din Romania ar fi fericiti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Eu nu vreau sa imi maresc fundul, ci sa scap de celulita.
Nu mai vreau sa fac atatea masaje, acel acid intareste zona si e mai ferm. Se absoarbe in organism, nu prezinta risc. E acid pe care unele fete il pun in buze, e special pentru corp, nu face galme. Se pune o data pe an", a marturisit Loredana Chivu la WOWbiz.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.