Loredana, despre dragostea 2.0 VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:08

Loredanei Groza ii place la nebunie dragostea. Si nu face vreun secret din asta. Iubeste cu maxima intensitate toti barbatii din viata ei, iar acestia ii raspund pe masura. Loredana este indragostita de iubire. Si a ajuns sa-i cunoasca aproape toate tainele.

" Trebuie intai sa dai ca sa primesti", este parerea Loredanei cand vine vorba de dragoste. Vorbe simple si adanci, dar, din pacate, aceasta sintagma se aplica din ce in ce mai rar in viata din zilele noastre. Dar ce este dragotea 2.0? In 2012 indragostitii sunt mai degraba dependenti de laptop-uri decat de sentimente. Intalnirile se desfasoara online, iar saruturile se trimit pe messenger. Ei bine, ati inteles si dragostea s-a updatat.


In luna dedicata femeilor, cantareata este rasfatata de toti barbatii, mai ales cei din familie." Primesc flori de la fetita mea, de la fani, de la sot, de la tatal meu, de la fratele meu", ne-a dezvaluit Loredana

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.