Loredana, GEST UNIC intr-un concert! Vezi cum si-a uimit artista spectatorii din Timisoara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:17

Loredana si-a uimit spectatorii din Timisoara in timpul turneului de promovare al celui mai recent album intitulat "Dragoste".

Pe scena, artista i-a sarutat mana unuia dintre invitatii ei speciali: indragitul cantaret de muzica populara banateana, Tiberiu Ceia. Dupa o reprezentatie memorabila, diva si-a explicat gestul.

 

Cantaretul de muzica populara recunoaste ca n-a mai trait emotii atat de mari de la primele concerte,  in urma cu aproape o jumatate de secol.

 

Pe langa folclor, Loredana iubeste muzica tiganeasca, asa ca l-a adus pe scena, alaturi de ea, pe un alt cantaret reprezentativ pentru Banat: Sandu Ciorba.

Ritmurile lautaresti a ridicat publicul in picioare.  

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Lori si-a ales invitatii pe spranceana. In fiecare oras canta alaturi de ea adevarate simboluri ale zonei.

Singurul artist care urca pe scena alaturi de ea pe parcursul intregului turneu national este Cabron. 

 

Rapper-ul interpreteaza live nu doar hit-ul "Apa". Pana pe 8 aprilie, Loredana va sustine inca sapte show-uri live, alaturi de "Agurida" si alti invitati surpriza.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.