Loredana Groza, apariție incendiară alături de Jose Mourihno: „Și-a ținut mâinile departe”. Artista a atras toate privirile cu ținuta sa

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 31 mai 2024, 12:43

Loredana Groza s-a fotografiat alături de Jose Mourihno

Sursa: Facebook: Loredana Groza

Loredana Groza a avut o apariție răvășitoare alături de Jose Mourinho. Cei doi s-au fotografiat la dineul oficial cu ocazia meciului de adio al Generației de Aur. Iată ce ținută a purtat celebra artistă!

Pe data de 25 mai a avut loc meciul Generației de Aur, partidă ce a avut loc în Capitală, pe Arena Națională. Înainte de marele eveniment, foștii fotbaliști ai Generației de Aur au luat parte la o cină, acolo unde Loredana Groza a fost invitată să întrețină atmosfera cu vocea sa.

Loredana Groza s-a fotografiat alături de celebrul Jose Mourihno

Artista a captat atenția celor prezenți la eveniment prin vocea sa, dar și prin ținută.

Loredana Groza a optat pentru o rochie roșie ce i-a pus în evidență formele, dar și decolteul. Aceasta nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de cunoscutul antrenor portughez, dar și de alte vedete ale fotbalului din România, precum Gheorghe Hagi. 

Internauții au fost surprinși de această apariție și nu au avut cum să nu remarce faptul că antrenorul și-a ținut mâinile acasă și nu a atins-o pe artistă în fotografie, acesta fiind un semn de respect.

„Și-a ținut mâinile departe domnul Jose”, a scris un internaut, pe Facebook.

Citește și: Loredana Groza, în vizită la Salman Khan și Iulia Vântur: ”Casa voastră este atât de primitoare” Imagini fabuloase din vila de lux a frumoasei românce

Jose Mourinho, recent eliberat de contractul său cu AS Roma, a fost în centrul atenției la dineul organizat cu ocazia meciului Generației de Aur.

Antrenorul portughez a fost asaltat de cereri de autografe și fotografii din partea tuturor participanților la eveniment.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Artista nu a întreținut atmosfera doar în cadrul dineului, ci și pe Arena Națională. Loredana Groza a făcut un show incendiar înainte de începerea meciului, iar ținutele sale de scenă au atras toate privirile celor din tribune.

„Un vis devenit realitate aseară când am cântat pentru un stadion sold out! Sunt onorată să fiu primul artist român care a concertat pe Arena Națională, în deschiderea meciului de adio al generației de aur!”, a scris Loredana Groza, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Cu ce mâncăruri a fost așteptat José Mourinho în România?

La sosirea sa, Mourinho a fost întâmpinat cu o varietate de platouri ce conțineau delicii din bucătăria tradițională românească, oferindu-i oaspetelui o selecție bogată de preparate din carne, specifice acestei culturi gastronomice. Printre acestea s-au numărat mici, salam de Sibiu, jumări și cârnăciori de casă.

Citește și: Ce a avut de zis Jose Mourinho despre Adrian Mutu după ce a rememorat incidentul controversat cu „Briliantul” de la Chelsea?

Meciul de retragere al „Generației de Aur” a fost un eveniment fotbalistic de excepție, aducând împreună o pleiadă de nume legendare ale sportului. Echipa mondială coordonată de Mourinho a inclus jucători de renume, iar atmosfera de pe stadion a fost una de sărbătoare și entuziasm.

Înainte de startul meciului, Mourinho a avut oportunitatea să interacționeze și să schimbe impresii cu personalități marcante din fotbalul românesc, printre care Gică Popescu și Dan Petrescu.