Loredana Groza asa cum nu ai mai vazut-o niciodata! Spala rufe, poarta budigai si se crede sotia perfecta! Vezi imaginile WOW

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 07:20

In urma cu cateva saptamani, indragita cantareata Loredana Groza a lansat un nou single, “Apa”, piesa cantata in colaborare cu solistul Cabron. Ei bine, Lori nu s-a grabit sa filmeze si videoclip imediat dupa lansare si asta pentru ca a vrut ca scenariul sa fie unul iesit din comun.

In urma cu cateva saptamani, indragita cantareata Loredana Groza a lansat un nou single, “Apa”, piesa cantata in colaborare cu solistul Cabron. Ei bine, Lori nu s-a grabit sa filmeze si videoclip imediat dupa lansare si asta pentru ca a vrut ca scenariul sa fie unul iesit din comun.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/lore-fete-w-b68f4da6e5f55bd9845ac12aee0fe389.jpgDupa ce a terminat cu scenariul, dar si cu alte detalii, solista a dat zvon ca filmeaza si videoclip.

Si daca nu ati mai vazut-o pe Loredana pana acum spaland rufe in lighean, aveti ocazia acum! Astazi, Loredana si intreaga ei echipa s-au strans la studiourile Media Pro, locatie in care s-a filmat clipul.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/lore-funduri-w-512d55f5fea6d536ae635b3e33a7c30a.jpg“In videoclip, eu sunt gospodina perfecta. Sunt femeia ideala care asteapta barbatul acasa si el uita sa mai vina pentru ca e la bere cu prietenii, la meci sau pentru ca e indiferent.
Trebuie sa recunosc ca am spalat de mana in videoclip cat n-am spalat in viata mea.

Ideea de vestimentatie, scenariu, a fost a mea, in colaborarea cu prieteni dragi mie, regizor, scenarist si altii. Am rascolit si jumatate din sifonier, am luat hainele dupa mine pentru ca nu stiu cu ce ma mai imbrac la celelalte secvente. De cateva zile pregatim filmarea si nu prea m-am odihnit, dimineata la ora 4.00
sunt in picioare ”
, a declarat Lori pentru WOWBiz.ro. La filmari a luat parte si sotul artistei care “are ultimul cuvant de spus”, ne-a mai marturisit ea.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

X-NONE
Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.