Loredana Groza: "Intai trebuie sa dai ca sa primesti". Vezi ce a vrut sa zica artista!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:13

Duminica, 11 martie 2012, Adelina Pestritu va intampina cu o noua editie a emisiunii “D Paparazzi”, la Kanal D.

Astfel, incepand cu ora 19.45, veti putea afla ce noutati va ofera starurile voastre preferate. In aceasta editie, Loredana Groza si Giulia Anghelescu isi vor deschide sufletul in fata telespectatorilor “D-Paparazzi”.

Loredana vorbeste, in premiera, despre importanta barbatului in viata doamnelor: “Unii fara altii nu putem exista!”. In plus, artista le preda tinerilor cea mai importanta lectie din viata de cuplu: “Trebuie intai sa dai, ca sa primesti!”. De-a lungul anilor a transmis emotii prin intermediul cantecelor pe care le-a interpretat.
Mai nou, Loredana a ajuns la concluzia ca avem din ce in ce mai putin timp la dispozitie ca sa ne exprimam sentimentele. “Cu totii ne spunem dragostea mai mult prin mesaje, prin fotografii, si din ce in ce mai putin fizic”, ne-a marturisit cantareata.

Nu ratati, asadar, duminica, 11 martie 2012, o noua editie “D-Paparazzi” prezentata de Adelina Pestritu de la 19.45,
la Kanal D.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.