Loredana Groza si-a adus aminte de copilarie: "Imi placea sa merg la camp cu vacile"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Loredana Groza a venit la WOWbiz unde a vorbit despre viata ei.

 

Loredana Groza: "Imi placea sa merg la camp cu vacile"
Loredana Groza a venit la WOWbiz unde a vorbit despre viata ei.
Loredana si-a amintit de copilaria ei pe care si-a petrecut-o in Moldova, la bunicii ei.
"Bunica mea era cea mai tare. Orice gatea era extraordinar. Si daca facea mamaliga, era genial. Smantaneam oala, nu am mai regasit acel gust.
Se numeste chisleag. Am avut o familie extraordinara care m-a sustinut. Bunicii mei m-au invatat sa muncesc de mica, sa stiu sa dau cu sapa, sa toc la rate, sa mulg oile si caprele. Cantam mult. Familia mea e foarte cantacioasa. Imi placea sa merg la camp cu vacile si eram stresata sa nu manance foarte multa lucerna sa nu se umfle si sa moara. Eram cea mai atenta dintre verisorii mei", a amintit Loredaba Groza.

Loredana si-a amintit de copilaria ei pe care si-a petrecut-o in Moldova, la bunicii ei.

" Bunica mea era cea mai tare. Orice gatea era extraordinar. Si daca facea mamaliga, era genial. Smantaneam oala, nu am mai regasit acel gust. Se numeste chisleag. Am avut o familie extraordinara care m-a sustinut. Bunicii mei m-au invatat sa muncesc de mica, sa stiu sa dau cu sapa, sa toc la rate, sa mulg oile si caprele.

Cantam mult. Familia mea e foarte cantacioasa. Imi placea sa merg la camp cu vacile si eram stresata sa nu manance foarte multa lucerna sa nu se umfle si sa moara. Eram cea mai atenta dintre verisorii mei", a amintit Loredaba Groza.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta