Loredana Groza, vedeta cu look de milioane. Cat a costat tinuta artistei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 18:10

Loredana Groza reprezinta simbolul femeii moderne si non-conformiste. Ne-a demonstrat si de aceasta data ca are un stil vestimentar…aparte.

 Lori primeste saptamana aceasta titlul de “Vedeta cu look de milioane”! La avanpremiera filmului “Minte-ma frumos”, Loredana a pasit pe covorul rosu imbracata cu totul si cu totul deosebit! Primul obiect vestimentar, care ne-a sarit in ochi, a fost capa neagra, cu aplicatii de pene pe umar. Creatia este a Danei Budeanu si are pretul de 1550 de euro!

Rochia simpla, neagra, care se mula perfect pe corpul artistei apartine brandului Belstaff si pretul ei este de 480 de euro.


 Loredana a stiut cum sa-si accesorizeze perfect tinuta si s-o adapteze stilului propriu. A purtat cizme rock, negre, pline de tinte, care sunt un must have al sezonului. Ochiul nostru de specialist a ajuns la concluzia ca acestea au fost facute pe comanda, dupa bunul plac al Loredanei. Un prêt estimativ al cizmelor este de 700 de euro.

Cizmele s-au potrivit perfect cu plicul ales de Loredana.
Tot negru si cu insertii argintii. Acesta face parte din ultima colectie Valentino si are pretul de 800 de euro.

Stiam ca Loredana isi alege cu atentie orice accesoriu vestimentar, asa ca nu avea cum sa dea gres din punct de vedere vestimentar. Dupa un calcul amanuntit, adunand capa de 1550 de euro, cu rochia de 480 de euro, cu cizmele de 700 de euro si geanta de 800 de euro, rezulta ca look-ul de milioane al indragitei noastre artiste este de … 3530 de euro! Abia asteptam…sa o reintalnim!

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.