Loredana Pastrama: "Raluca I-A FACUT FARMECE lui Pepe! Au fost LA UN PAS DE DESPARTIRE"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:23

Invitata la CanCan TV, Loredana Pastrama a dezvaluit ca Pepe si Raluca au fost la un pas de despartire.

"Pepe si Raluca au fost la un pas de despartire. Pepe nu mai dadea pe acasa, era tot timpul beat, era tot timpul prin cluburi. Nu prea mai vroia sa ajunga pe acasa".

 

Loredana sustine ca pentru a nu ramane singura Raluca i-ar fi facut farmece lui Pepe.

 

"Raluca i-a facut farmece lui Pepe. Chiar mama mea vitrega, stiind ca eu sunt tiganca, m-a rugat sa ii aduc pe cineva ca sa ii faca farmece sa nu se desparta de Raluca.

Totul se intampla in luna februarie".

 

Loredana spune ca sora ei ar fi fost la un vrajitor din Berceni care i-a promis ca o va ajuta. Acesta i-a cerut o poza si un tricou de-al lui Pepe, 7 lumanari si i-a oferit o amuleta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

 

"Au platit cam 50

de euro pe sedinta. Au fost cam de trei ori. Pepe nu stie, probabil a aflat astazi".

 

Ea spune ca la o saptamana dupa ritualurile facute de vrajitor Pepe s-a schimbat si totul a inceput sa fie bine intre el si Raluca. Mai mult, Loredana spune ca are si dovezi, si anume un material video, pe care il va prezenta in editia de miercuri a emisiunii Drept la tina

 

"Chiar am si dovezi, si maine in emisiunea Drept la tinta voi arata un material filmat, ca sa nu mai zica lumea ca vin aici din invidie".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.