Loredana Salanță, mămica devenită Miss Univers România 2024. Cariera tinerei e una impresionantă: „Sunt prima și singura ambasadoare a României la Globurile de Aur”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 oct 2024, 12:46

Loredana Salanță e mămică, are 31 de ani și a câștigat Miss Universe România 2024

Sursa: colaj (captură video Follow us)

Bistrițeanca Loredana Salanță a fost desemnată Miss Universe România 2024 și va reprezenta România în Mexic! Puțini știu, însă, ce studii are tânăra și unde activează.

Loredana Salanță e mămică, are 31 de ani și a câștigat Miss Universe România 2024. Mai mult, tânăra face parte din juriu la Globurile de Aur. 

Citește și: EXCLUSIV| Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024: „Și o mămică poate să fie Miss”. Tânăra va reprezenta țara noastră în Mexic

Loredana Salanță, mămica devenită Miss Universe România 2024 

Loredana are o fetiță de 2 ani și 8 luni, însă rolul de mămică nu a împiedicat-o să își urmeze visul. Deși consideră această sarcină cea mai importantă, tânăra consideră că poți reuși în orice, atât timp cât există pasiune și determinare. 

„Se poate, pentru că atunci când există determinare și pasiune pentru ceea ce faci, îți dau forță să îți faci cu succes și meseria de mămică, care este cea mai importantă, dar să fi și un bun profesionist și să excelezi în carieră”, a

spus aceasta în platoul emisiunii „Follow us”.

Loredana Salanță face parte din juriu la Globurile de Aur

Ceea ce este de-a dreptul fascinant e faptul că, pe lângă frumusețea izbitoare, Loredana este o femeie cu o carieră impresionantă. La doar 31 de ani, aceasta a devenit prima și singura ambasadoare a României la Globurile de Aur. 

„Am avut un parcurs încă din tinerețe.

Am participat și am câștigat Miss World România în 2009, când aveam aproape 17 ani, am reprezentat țara la Miss World în Africa de Sud, apoi am câștigat Top Model of The World în Germania și așa mi s-au deschis foarte multe oportunități internaționale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Eu nu activez doar în cadrul concursurilor de frumusețe, sunt și membru al juriului la Globurile de Aur, am studiat actoria în Los Angeles și am devenit membru al juriului. 

Cred că pe lângă frumusețe, am inspirat și i-am făcut să mă considere cea mai potrivită pentru a reprezenta țara datorită modului meu de a fi, datorită proiectelor mele, datorită modestiei.”

Din fericire pentru România, sunt prima și singura ambasadoare a României la Globurile de Aur. Votez filmele, actorii, regizorii care sunt în competiția pentru Globurile de Aur. Sunt invitată la festivalurile de la film de la Cannes, Veneția, Los Angeles.”

Loredana Salanță va reprezenta România în finala internațională a concursului Miss Universe, care va avea loc pe 16 noiembrie, în Mexic.

Finala concursului internațional al concursului internațional Miss Univers va avea loc pe 16 noiembrie, în Mexic.