Lorena a izbucnit în lacrimi! Concurenta a ajuns la capătul răbdării și a răbufnit, după o nouă discuție aprinsă cu Bianca! Iată cum a reacționat Laurențiu! „N-ar trebui să mai intrăm în jocul ei!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 aug 2023, 19:47
Foto(5)

Lorena a răbufnit! Concurenta a izbucnit în lacrimi! Totul a plecat de la o discuție aprinsă cu Bianca, eterna ei rivală! „Mă afectează tot aici!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, întâlniri romantice, noi idile, dar și de controverse și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. După ce zilele trecute George și Larisa au ajuns în pragul despărțirii definitive, iar apoi Catinca și Cosmin au decis să facă pași înapoi pentru că relația lor să stagneze, în ediția de astăzi, Lorena a cedat și a izbucnit în lacrimi după ce a purtat o nouă discuție în contradictoriu cu Bianca, eternă ei rivală.

Lorena a izbucnit în lacrimi! Concurenta a ajuns la capătul răbdării și a răbufnit, după o discuție aprinsă cu Bianca

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosferă tensionată deoarece Lorena și Bianca s-au confruntat din nou și au lansat replici acide. Deranjat de schimbul lor de afirmații, Laurențiu a simțit nevoia să intervină pentru a o susține pe Lorena și a încercat să o pună la punct pe Bianca.

Pe de o parte, Lorena i-a reproșat Biancăi faptul că s-a reapropiat de Laurențiu în ultima vreme și că intervine mereu în relația lor, pe de altă parte, rivală ei a subliniat că Lorena nu face decât să se victimizeze.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Catinca a izbucnit în lacrimi, după ce Cosmin a mărturisit că nu are sentimente pentru ea! Iată ce decizie radicală a luat concurenta! „Îmi doresc să dau câțiva pași înapoi”

Lorena: Nici nu știu ce să mai cred, ce e adevărat, ce e pur și simplu răutate, nu știu!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca: Te rog, nu fă pe victima!

Laurențiu: Să schimbăm subiectul atunci, dacă a zis că nu vrea să vorbească!

Radu: Ce se întâmplă? Ce te deranjează concret?

Lorena: Pe mine mă deranjează, dar asta e felul tău de a fi mi-e mai greu să mă obișnuiesc cu persoanele de genul, care în loc să spui ceva, spui cu subînțeles și spui lucrurile atacând!

Laurențiu: Dar tu nici nu știu de ce te mai consumi, sincer! Știi cu cine ai de a face!

Citește și: Bianca, vizită cu peripeții în casa băieților! „Ai căutat băiatul nou? Am văzut că l-ai găsit pe Laurențiu!” Concurenta s-a apropiat din nou de fostul ei pretendent și a stârnit gelozia Lorenei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.