„Lorena a primit un mesaj despre Laurențiu”. Bianca Comănici, adevărul despre despărțirea Lorenei de Laurențiu. Cine a influențat-o pe fosta concurentă să pună punct relației

Autor: Diana Bostan

Bianca Comănici, adevărul despre despărțirea Lorenei de Laurențiu

Sursa: Instagram- Comănici Bianca/ Captură Kanal D

Lorena și Laurențiu au pus punct relației în mod neașteptat. Bianca Comănici, apropiata Lorenei, spune ce a deranjat-o pe fosta concurentă în momentul în care s-au întors în București.

Bianca Comănici pune punct speculațiilor cu privire la implicare ei în relația Lorenei cu Laurențiu. În ultima vreme, Lorena și Bianca au devenit apropiate, iar susținătorii lui Laurențiu au pus despărțirea celor doi pe seama acestui lucru, susținând că șatena ar fi fost influențată de aceasta.

Bianca Comănici a dezvăluit ce a făcut-o pe Lorena să pună punct relației

Lorena și Laurențiu s-au cunoscut în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, iar după ce au părăsit competiția, cei doi iubiți s-au mutat împreună.

La nici două luni, Lorena a anunțat, în exclusivitate pentru Culisele iubirii, faptul că ea și Laurențiu nu mai formează un cuplu și că ea este cea care a părăsit apartamentul în care locuiau.

Șatena l-a părăsit pe Laurențiu și s-a mutat la noua ei prietenă, Bianca Comănici, despre care spune că i-a fost sprijin în această perioadă, Lorena fiind singură în România. Fanii cuplului Lorena- Laurențiu au acuzat-o pe Bianca de faptul că ar fi influențat-o pe Lorena să-l părăsească pe Laurențiu.

Sătulă de aceste speculații, Bianca a dezvăluit faptul că atunci când ea și Lorena s-au întors în București, șatena ar fi primit un mesaj despre Laurențiu de la o domnișoară.

Citește și: „Există iubiri care niciodată nu se uită”. Cum au fost surprinși Laurențiu și Nona, la scurt timp după despărțirea de Lorena

„Cât am stat acolo noi nu am vorbit despre relații.

Nu mi-am dorit să vorbim despre relații pentru că știu cum e. Și eu am avut relație și știu cum e să vrei intimitate cu iubitul său. Nu am întrebat nimic. Seara, când ne-am întors în București, eram în mașină și atunci a primit mesaj de la o fată, i-a scris ceva despre Laurențiu, chestii de rău. Eu i-am spus să nu aibă încredere în ceea ce îi scriu oamenii și să nu aibă încredere în nimeni altcineva decât în el”, a
povestit Bianca Comănici, într-un live pe TikTok.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

@emisiunitvr #biancacomanici #emisiunitv #casaiubiriiromania #emisiunitvr #casaiubirii #casaiubiriisezonul3 #kanaldromania #casaiubirii💫 #fyp #casaiubirii❤️ ♬ original sound- emisiunitv

Ce a sfătuit-o Bianca Comănici pe Lorena

Bianca a dezvăluit faptul că nu s-a implicat în relația Lorenei cu Laurențiu, însă i-a spus că dacă vreodată va avea nevoie de ceva să o sune. Aceasta a mărturisit faptul că și ea a fost în situația Lorenei și că nu a avut la cine să apeleze atunci când se afla în suferință.

Citește și: „Nu este ceea ce trebuie pentru mine”. Lorena de la ”Casa iubirii” a dezvăluit motivul despărțirii de Laurențiu. Fosta concurentă aruncă bomba

Eu i-am spus că sunt în București, sunt aproape de ea. I-am spus că și eu când am venit în București nu aveam pe nimeni, am venit fix singură. I-am spus că dacă nu are cu cine, eu sunt aici, să mă sune, fără vreo problemă. Știu că ea îl iubea enorm. După asta, la câteva zile, m-a sunat într-o seară și mi-a povestit ce s-a întâmplat”, a mai spus Bianca Comănici.

Fosta concurentă a emisiunii ”Puterea dragostei” susține că i-a sugerat Lorenei să nu i-a o decizie pripită și să se gândească foarte bine la ceea ce vrea să facă, nu să-l părăsească pe Laurențiu așa cum au speculat unele persoane.