Lorena de la ”Casa iubirii” a părăsit România: ”Unde crezi că merg?”. Alături de cine a fost surprins Laurențiu după plecarea iubitei sale

Autor: Diana Bostan

Lorena a părăsit România

Sursa: Instagram- Lorena Rumbecu

Lorena Rumbecu, fostă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii, a plecat din România. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva relația ei cu Laurențiu a luat sfârșit.

Relația Lorenei cu Laurențiu a continua și după ce aceștia au părăsit emisiunea ”Casa iubirii”, iar acest lucru a fost un motiv de bucurie pentru fanii celor doi. Ultima postare a Lorenei i-a pus însă pe gânduri.

Lorena a părăsit România

Frumoasa șatenă și-a luat fanii prin surprindere în momentul în care a postat din aeroport. Lorena a vrut să păstreze misterul și nu le-a dezvăluit urmăritorilor destinația sa și nici scopul plecării sale.

”Unde crezi că merg?”, a scris Lorena în secțiunea Instastory, lăsând ca variantă de răspuns orașele Madrid, Roma, Paris.

Citește și: „Nu ai iubit cu adevărat” Lorena, apariție șocantă pe rețelele sociale. Cu ce s-a îmbrăcat fosta concurentă din Casa Iubirii

Urmăritorii Lorenei s-au gândit că aceasta va merge în Spania, acolo unde familia acesteia locuiește și unde a locuit și ea înainte de intrarea în emisiunea ”Casa iubirii”.

Aceștia speră că vizita nu va fi una lungă și că relația ei cu Laurențiu va continua. Din postările sale reiese faptul că Lorena va pleca singură și că Laurențiu a rămas în România.

În tot acest timp, Laurențiu a fost surprins la sală, nu singur, ci în compania lui George, un fost concurent al emisiunii ”Casa iubirii”. Laurențiu a postat mai multe videoclipuri în care George trage din greu de fiare, respectând indicațiile pe care acesta i le dă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cum au fost surprinși Lorena și Laurențiu la 2 noaptea

În preajma weekend-ului, Lorena și Laurențiu s-au apucat de bucătăreală, dar nu la orice oră, ci la 2 noaptea. Cei doi îndrăgostiți au pregătit câteva fursecuri cu ciocolată.

„Ce facem noi la 2 noaptea,”  a scris Lorena într-un insta-story.

„Pot să te filmez să te arăt la oameni cum bucătărești?”  a întrebat-o Laurențiu pe iubita sa. 

Citește și: Ce întâmplă cu relația dintre Lorena și Laurențiu. Cum au fost surprinși foștii concurenți din Casa Iubirii la 2 noaptea

Chiar dacă puțini credeau că relația lor va funcționa în afara show-ului, Laurențiu și Lorena au decis să își împartă deja viețile și par a fi mai îndrăgostiți decât oricând.

Foștii concurenți au fost invitați pe platoul emisiunii "Culisele iubirii" pentru a împărtăși detalii despre viața lor de cuplu, discutând și despre mici neînțelegeri care pot apărea între ei. Laurențiu a dezvăluit că nu poate adormi fără prezența Lorenei și că momentul cel mai frumos al zilei pentru el este când se trezesc împreună.

”Ne completăm reciproc. Este diferit acum, dorm cu ea în fiecare noapte și stăm îmbrățișați.

Diminețile sunt mai frumoase, ne trezim târziu. Pentru mine contează mult să dorm cu persoana iubită. Nu știu, piciorul sau măcar mâna să o simt. Noi mâncăm împreună mereu, petrecem mult timp”, a mărturisit Laurențiu pentru   ”Culisele iubirii”.